Smycken Herr | Köp snygga herrsmycken online

Välkommen till C.M.H Design Jewellery, där vi specialiserar oss på att erbjuda exklusiva och handgjorda herrsmycken för den medvetna mannen. Vårt sortiment är noga utvalt för att spegla en balans mellan klassisk elegans och modern design.

Exklusivt urval av herrsmycken

Hos oss hittar du smycken som definierar stil och personlighet. Från sofistikerade silverarmband till trendiga halsband och armsmycken - vårt urval av herrsmycken är skapat för att förhöja din dagliga stil. Varje smycke är handgjort med stor omsorg och precision.

Kombinera vardagselegans med en touch av lyx genom våra noggrant utformade smycken i äkta silver, berikade med kristaller och ädelstenar som inte bara reflekterar ljus utan också din personliga smak. Upplev skillnaden som ett handgjort smycke från C.M.H Design Jewellery gör - bär det med stolthet varje dag eller vid speciella tillfällen.

Utforska vårt inspirerande utbud online och finn det perfekta smycket som kompletterar din garderob. Investera i dig själv eller ge bort en tidlös present till någon du tycker om. Med varje beställning från C.M.H Design Jewellery tar du del av ett arv av hantverksskicklighet och designexcellens.

Gör ditt val idag och lät dina smycken tala för sig själva. Klicka här för att upptäcka vårt fullständiga sortiment av herrsmycken på www.cmhdesign.se.

Gult pärlarmband herr
249 kr 299 kr

Manliga smycken

Vi har ett snyggt, modernt och stilrent utbud av manliga pärlsmycken och silversmycken som också passar åt unisex. Här finner du snygga trendiga herrarmband, så som elastiska unika pärlarmband och stenarmband som finns i flera olika färger, storlekar och material som tillför det där extra åt vilken stil som helst! Manliga klassiska silversmycken, så som våra stilrena cuff armband i äkta silver till rustika halsband i manlig stil. Här finner du också moderiktiga örhängen för män och unisex som utstrålar självkänsla. Herrsmycken med ädelstenar är både snyggt och kaxigt! Det passar både män och för unisex. Söker du efter ett trendigt herrhalsband eller ett snyggt herrarmband så har vi något för dig! Våra herrsmycken är enkelt att kombinera med både kläder och övriga accessoarer och passar väldigt bra ihop med våra övriga herrsmycken. Blanda gärna olika material och färg med varandra för en snygg unik smyckeslook. Söker du efter presenter till pappa, bror, make eller pojkvän så passar sig våra herrsmycken utmärkt! Våra elastiska armband gör det lätt att välja rätt storlek då dom är töjbara. Våra herrhalsband skapas i dom vanligaste längderna och sitter fint runt halsen. Ditt smycke levereras i fin smyckespåse eller smyckesask. Smyckesvård