Pärlhalsband | Halsband pärlor, stenar & ädelsten

Smyckeshalsband med stenar och pärlor

Designade pärlhalsband för dam med fina pärlor och stenar, både halvädelstenar och äkta stenar i fin unik design. Våra pärlhalsband är handgjorda av C.M.H Design och du finner både långa pärlhalsband till korta halsband med små genuina ädelstenar. Våra pärlhalsband är skapade i äkta silver och nickelfri metall.      Halsband pärlor

Halsband med stenpärlor

Styla gärna ditt pärlhalsband med något eller några av våra andra snygga halsband. Ett långt halsband med träkulor är jättefint att ha på sig tillsammans med ett halsband med stenpärlor, det är både snyggt och trendigt att bland ihop olika material för en egen stil. Vi har silverhalsband som också är en snygg kombination, eller om du föredrar guldfärgade halsband så har vi fina guld - och silverpläterade halsband som är fina att ha på sig tillsammans med pärlhalsband. Skapa din egna unika stil med våra fina smyckeshalsband. Vi har både långa halsband med stora pärlor till smala halsband med små stenar i flera fina färger och nyanser som är lättkombinerade eller att bära solo. Ett pärlhalsband är alltid modernt, ett klassiskt smycke som alltid ligger rätt i tiden.

 Vi rekommenderar dig att inte utsätta ditt pärlhalsband eller stenhalsband för vatten då våra pläterade detaljer kan mörkna. Det bästa är att man tar av sig halsbandet då man duschar eller sportar.