Pärlhalsband - Halsband med pärlor & stenar


Pärlhalsband dam

Halsband pärlor

Långa snygga pärlhalsband med stenar och pärlor designade av C.M.H Design. Ett långt halsband med pärlor och stenar passar till det mesta. Våra pärlhalsband är handgjorda och unika. Vi har långa halsband med pärlor, stenar och halvädelstenar i flera olika färger och design. Vi har långa handknutna halsband med pärlor och tofs, långa pärlhalsband som är länkade i metalltråd och vi har pärlhalsband med hänge och/eller tassel. Våra halsband finns i flera härliga färger och finns med olika sorters stenar och pärlor. Matcha gärna ditt pärlhalsband med våra andra halsband för en komplett halsbandslook. Alla halsband är nickelfria.Halsband med stenar

Sten halsband

Ett långt sten halsband eller pärlhalsband är snyggt och kan bäras vid alla tillfällen. Våra pärlhalsband är helt unika och tillverkade i snygg och vacker stil. Vi har använt oss av stenar, pärlor och halvädelstenar till våra pärlhalsband. Våra halsband är tillverkade med stenar/pärlor i hög kvalitet och vi använder oss av nickelfritt material.

I vår butik finner du förutom långa pärlhalsband även halsband med träkulor som är jättefint att ha på sig tillsammans med pärlhalsband, det är fint att bland ihop material för en egen stil. Vi har även äkta silverhalsband som oxå är en snygg kombination, eller om du föredrar guldfärgade halsband så har vi fina guld - och silverpläterade halsband som ochså är fina att ha tillsammans med pärlhalsband.