Pärlhalsband - Halsband med pärlor & stenar


Pärlhalsband dam

Långa halsband med pärlor och stenar

Långa snygga pärlhalsband med stenar och pärlor designade av C.M.H Design. Ett långt halsband med pärlor och stenar passar till det mesta. Våra pärlhalsband är handgjorda och unika. Vi har långa halsband med pärlor och stenar i flera olika färger och design. Vi har långa handknutna pärlhalsband med tofs, långa pärlhalsband som är länkade i metalltråd och vi har pärlhalsband med hänge och/eller tassel. Våra halsband finns i flera härliga färger och finns med olika sorters stenar och pärlor. Matcha gärna ditt pärlhalsband med våra andra halsband för en komplett halsbandslook. Alla halsband är nickelfria.Halsband med stenar

Pärlhalsband & stenhalsband för dam

Ett långt stenhalsband eller pärlhalsband är snyggt och kan bäras vid alla tillfällen. Våra pärlhalsband är helt unika och är tillverkade i snygg och vacker stil. Vi har använt oss av färgglada stenar och pärlor till våra sten och pärlhalsband men har ochså det klassiska svarta pärlhalsbandet. Våra halsband är tillverkade med fina pärlor och stenar i hög kvalitet och vi använder oss av nickelfritt material.

I vår butik finner du förutom långa pärlhalsband även halsband med träkulor som är jättefint att ha på sig tillsammans med pärlhalsband, det är fint att bland ihop material för en egen stil. Vi har även silverhalsband som oxå är en snygg kombination, eller om du föredrar guldfärgade halsband så har vi fina guld - och silverpläterade halsband som ochså är fina att ha tillsammans med pärlhalsband.