Äkta silverhalsband | Köp fina Halsband i silver

Silverhalsband med hängsmycke och stenar 

Äkta silverhalsband med hängsmycke och stenar i snygg stilren design. Handgjorda unika halsband i silver med exklusiva ädelstenar, kristaller och rå ädelsten. Våra silverhalsband är tillverkade i återvunnet sterling silver med vackra stenar och kristaller i mycket fin kvalitetHalsband i äkta silver

Tidlösa sterling silver halsband

Sterling silver är en tidlös och populär ädelmetall som håller en hög kvalitet och innehåller nästan rent silver. Man har tillsätt 7,5% koppar för att ge silvret styrka och hållbarhet. Halsband i sterling silver är ett praktiskt val. Bär ditt silverhalsband varje dag, silver håller sin ljusa färg ju oftare du har det på dig. När du inte använder ditt silverhalsband så mår det bäst av att ligga i en lufttät påse eller smyckesask eftersom silvret oxiderar med tiden när den ligger framme utan att användas. Silvret får då en patina som går att putsa upp med putsduk. Här får du information om hur du vårdar ditt silverhalsband. 

Sterling silver halsband är ett bra val om du har en känslig hud och lätt får hudirritation.

Stilrena eleganta silverhalsband

Alla våra silverhalsband är tillverkade för hand i stilren elegant design. Du finner både korta silverhalsband till långa halsband i silver som är designade för att aldrig gå ur tiden och bli omodernt. Vi skapar våra silverhalsband med stilrena kedjor och tidlösa hängsmycken. Du finner ochså vackra silverhalsband med ädelstenar från världens alla hörn. Hos oss finner du halsband i svensk design du kan ha glädje av hela livet. Alla halsband är kompletta med både kedja och hänge.

Halsband i silver passar fint tillsammans med våra långa halsband i trä och våra fina halsband med pärlor och stenar. Det är även snyggt att matcha silverhalsband med  halsband i guldplätering, att blanda både silver och guld är både snyggt och trendigt. Se hela vårt utbud med halsband här.

Halsband med ädelsten silver

Vi har ett vackert utbud av ädelsten halsband i silver med naturliga ädelstenar i hög kvalitet. Våra ädelstens halsband är unika och tillverkade i elegant design. I vårt utbud finner du bland annat silverhalsband med turkos, ametist, akvamarin, månsten samt många fler sorters ädelstenar och kristaller. Vi har ochså ett snyggt stilrent utbud av rå ädelsten och rå kristall halsband med glänsande vackra råa ädelstenar i fantastiskt fin kvalitet. Du finner halsband med flera ädelstenar, halsband med liten ädelsten samt halsband med stor ädelsten i stilfull design. Halsband med gul ädelsten, bland annat citrin halsband, blå ädelsten, akvamarin, apatit och topas till grön ädelsten, peridot halsband till emerald samt många fler fina halsband med ädelstenar och kristaller. Dom flesta halsband är helt unika och finns endast i ett eller ett fåtal exemplar då stenarna är äkta naturliga och enastående. Läs om stenarnas betydelse