Äkta silverhalsband | Köp Halsband i silver


Äkta silverhalsband

Stilfulla halsband silver 

Snygga eleganta och stilrena äkta silverhalsband i sterling silver med hänge och stenar. Smycka dig med ett snyggt och vackert
silverhalsband från C.M.H Design. Samtliga halsband är handgjorda med exklusiva stenar, kristaller, råa ädelstenar och naturstenar. Sätt pricken över i på din outfit med ett halsband i silver eller mixa tillsammans med våra andra fina halsband för en egen speciell halsband look. Våra halsband passar lika bra att bära en vardag som till festen, vare sig du väljer ett halsband utan sten eller ett halsband med sten. Silver är en hållbar ädelmetall som håller sin ljusa silverfärg ju mer du använder det. Silverhalsbanden tillverkas i återvunnet sterling silver med stenar i hög kvalitet. Halsband i äkta silver

Tidlösa sterling silverhalsband

Sterling silver är en tidlös och populär ädelmetall som håller en hög kvalitet och innehåller nästan rent silver. Man har tillsätt 7,5% koppar för att ge silvret styrka och hållbarhet. Halsband i sterling silver är ett praktiskt val. Bär ditt silverhalsband varje dag, silver håller sin ljusa färg ju oftare du har det på dig. När du inte använder ditt silverhalsband så mår det bäst av att ligga i en lufttät påse eller smyckesask eftersom silvret oxiderar med tiden när den ligger framme utan att användas. Silvret får då en patina som går att putsa upp med putsduk. Här får du information om hur du vårdar ditt silverhalsband. 

Sterling silver halsband är ett bra val om du är allergisk mot nickel eller om du har en känslig hud och lätt får hudirritation.

Halssmycken silver

Alla våra silverhalsband är tillverkade för hand i stilren design. Du finner både korta silverhalsband till långa halsband i silver som är designade för att aldrig gå ur tiden och bli omodernt. Vi skapar våra silverhalsband med stilrena kedjor och tidlösa hängen. Du finner ochså vackra silverhalsband med ädelstenar från världens alla hörn. Hos oss finner du äkta silverhalsband i svensk design du kan ha glädje av hela livet. Alla halssmycken är kompletta med både kedja och hänge.

Halssmycken i silver passar fint tillsammans med våra långa halsband i trä och våra fina halsband med pärlor och stenar. Det är även snyggt att matcha silverhalsband med  halsband i guldplätering, att blanda både silver och guld är både snyggt och trendigt.