Äkta silverhalsband | Köp fina Halsband i silver

Köp äkta silverhalsband hos C.M.H Design

Hos C.M.H Design finner du ett stort utbud av äkta silverhalsband med kedja och hängsmycke. Vi erbjuder ett brett sortiment av halsband i äkta silver som är tillverkade av återvunnet silver och förstklassiga ädelstenar och råa kristaller. Våra silverhalsband är skapade för att bäras dagligen och är tillverkade för att hålla länge. Köp ditt äkta silverhalsband hos oss idag! 

Silverhalsband med Turkos sten
1 200 kr 1 350 kr


Tidlösa sterling silver halsband

Sterling silver är en tidlös och populär ädelmetall som håller hög kvalitet och innehåller nästan rent silver. Man har tillsätt 7,5% koppar för att ge silvret styrka och hållbarhet. Halsband i sterling silver är ett praktiskt val och är ett kvalitetsmaterial. Bär ditt silverhalsband varje dag, silver håller sin ljusa färg ju oftare du har det på dig. När du inte använder ditt silverhalsband så mår det bäst av att ligga i en lufttät påse eller smyckesask eftersom silvret oxiderar med tiden när den ligger framme utan att användas. Silvret får då en patina som går att putsa upp med putsduk. Vård av smycken

Sterling silver halsband är ett bra val om du har en känslig hud och lätt får hudirritation.

Stilrena eleganta halsband i silver

Alla våra silverhalsband är tillverkade för hand i stilren elegant design. Du finner både korta silverhalsband till långa halsband i silver som är designade för att aldrig gå ur tiden och alltid vara modernt. Vi skapar silverhalsband med stilrena kedjor och tidlösa hängsmycken till vackra exklusiva silverhalsband med ädelstenar och kristaller från världens alla hörn. Hos oss finner du halsband i svenskt hantverk och design du kan ha glädje av hela livet. Alla halsband är kompletta med både halskedja och tillhörande hängsmycke. Ett stilrent halsband i silver passar alla stilar och är väldigt enkla att matcha med både klädsel och övriga accessoarer. 

Halsband i silver passar fint tillsammans med våra långa halsband i trä och våra fina halsband med pärlor och stenar. Det är även snyggt att matcha silverhalsband med  halsband i guldplätering, att blanda både silver och guld är både snyggt och trendigt. Se hela vårt utbud med halsband här.

Silverhalsband med ädelsten och rå kristall 

Vi har ett vackert smakfullt urval av ädelstenshalsband och rå kristallhalsband i silver med äkta naturliga ädelstenar och kristaller i hög kvalitet. Våra kristall och ädelstenshalsband är skapade med noga utvalda stenar och vi skapar allt i från halsband med liten sten till halsband med stora ädelstenar och kristaller i härliga naturliga former och nyanser. Bland våra silverhalsband med ädelstenar finner du även halsband med rå kristall, dessa fina kristallhalsband är helt unika då våra kristaller är oslipade och skapade av naturen. Detta innebär att ingen kristall är den andra exakt likadan och ditt halsband blir speciellt just för dig. Våra ädelstenar och kristaller är av utmärkt kvalitet, stenarna är glänsande vackra och skimrar fint mot din hals. Våra halsband passar lika bra att bära till arbetet som till ett bröllop. Dom allra flesta halsband med ädelstenar och kristaller är helt unika och finns endast i ett eller ett fåtal exemplar då stenarna är äkta naturliga och helt enastående. Många av våra ädelsten/kristall halsband passar utmärkt som månadssten halsband då vi har dom allra flesta månadstenarna. Månadssten. Vi levererar ditt nya halsband i fin smyckespåse.