Äkta silverhalsband | Köp Halsband Sterling silver

Äkta silverhalsband

Stilfulla halsband i äkta silver 

Snygga eleganta och stilrena äkta silverhalsband i sterling silver med hänge och stenar. Smycka dig med ett snyggt och vackert äkta
silverhalsband med kedja från C.M.H Design. Samtliga silverhalsband är handgjorda med exklusiva stenar, råa ädelstenar och naturstenar. Sätt pricken över i på din outfit med ett halsband i sterling silver designat av oss, eller mixa tillsammans med våra andra superfina halsband för en egen speciell halsband look. Våra silverhalsband passar lika bra att bära en vardag som till festen, vare sig du väljer ett halsband i rent silver utan sten eller ett silverhalsband med sten. Silver är en hållbar ädelmetall som håller sin ljusa silverfärg ju mer du använder det. Vi tillverkar våra silverhalsband i återvunnet silver.Halsband i äkta silver

Tidlösa silverhalsband i sterling silver

Sterling silver är en tidlös och populär ädelmetall som håller en hög kvalitet och innehåller nästan rent silver. Man har tillsätt 7,5% koppar för att ge silvret styrka och hållbarhet. Halsband i sterling silver är ett praktiskt val. Bär ditt silverhalsband varje dag, silver håller sin ljusa färg ju oftare du har det på dig. När du inte använder ditt silverhalsband så mår det bäst av att ligga i en lufttät påse eller smyckesask eftersom silvret oxiderar med tiden när den ligger framme utan att användas. Silvret får då en patina som går att putsa upp med putsduk. Här får du information om hur du vårdar ditt silverhalsband. 

Sterling silver halsband är ett bra val om du är allergisk mot nickel eller om du har en känslig hud och lätt får hudirritation.

Silverhalsband i stilren design

Alla våra silverhalsband är tillverkade för hand i stilren design. Du finner både korta silverhalsband och långa halsband i silver som är designade för att aldrig gå ur tiden och bli omodernt. Vi skapar våra silverhalsband med stilrena kedjor och tidlösa symbolhängen och hängsmycken. Du finner ochså vackra stilfulla silverhalsband med stenar från världens alla hörn. Hos oss finner du äkta silverhalsband i svensk design du kan ha glädje av hela livet. 

Halsband i silver passar fint tillsammans med våra långa halsband i trä och våra fina halsband med pärlor och stenar. Det är även snyggt att matcha silverhalsband med ett halsband i guldplätering, att blanda både silver och guld är både snyggt och trendigt.