Äkta silverhalsband. Köp elegant Halsband i silver

Handgjorda silverhalsband med hängsmycken

Utforska vårt urval av handgjorda silverhalsband med hängsmycken hos C.M.H Design Jewellery. Vår kollektion av äkta silverhalsband erbjuder en touch av elegans och tidlöshet, perfekt för den som uppskattar högklassigt hantverk och design. Varje halsband är skapat med precision och omsorg, reflekterande vår passion för detaljer och kärlek till smyckeskonst. Med fokus på hållbarhet använder vi återvunnet silver i våra halsband, vilket inte bara bidrar till en bättre miljö utan också säkerställer ett smycke med exceptionell renhet och glans. Vår unika kombination av ädelstenar och råa kristaller ger varje halsband dess egen distinkta karaktär, vilket gör dem till ideala val för alla sorters tillställningar - från vardagliga aktiviteter till festliga evenemang. Att välja ett halsband från C.M.H Design betyder att du investerar i ett smycke som är byggt för att hålla över tid. Vi garanterar styrka och hållbarhet i varje konstruktion, så att ditt silverhalsband kan vara en del av din garderob under många år framöver. Upptäck vårt sortiment av stilrena silverhalsband som kompletterar just din personliga stil hos C.M.H Design

Silverhalsband krumelur
795 kr 895 kr
Silverhalsband med tand
895 kr 950 kr
Silverhalsband med Turkos sten
1 200 kr 1 350 kr


Sterling silver halsband

Sterling silver är en tidlös och populär ädelmetall som håller hög kvalitet och innehåller nästan rent silver. Ett kvalitetshalsband. Man har tillsätt 7,5% koppar för att ge silvret styrka och hållbarhet. Halsband i sterling silver är ett praktiskt val och är ett kvalitetsmaterial. Bär ditt silverhalsband varje dag, silver håller sin ljusa färg ju oftare du har det på dig. När du inte använder ditt silverhalsband så mår det bäst av att ligga i en lufttät påse eller smyckesask eftersom silvret oxiderar med tiden om den ligger framme utan att användas. Silvret får då en patina som går att putsa upp med putsduk. Vård av smycken. Det fungerar utmärkt att duscha med ditt halsband i sterling silver!

Sterling silver halsband är ett bra val om du har en känslig hud och lätt får hudirritation.

Stilrena eleganta halsband i silver

Våra silverhalsband är gjorda för hand i stilren elegant look som är snyggt och fint till allt. Du finner både korta silverhalsband till långa halsband som är designade för att aldrig gå ur tiden och alltid vara modernt. Vi skapar silverhalsband med stilrena kedjor och tidlösa hängsmycken till vackra exklusiva silverhalsband med ädelstenar och kristaller från världens alla hörn. Hos oss finner du halsband i svenskt hantverk och design du kan ha glädje av hela livet. Alla halsband är kompletta med både halskedja och tillhörande hänge. Ett stilrent halsband i silver passar för alla stilar och är väldigt enkla att matcha med både klädsel och övriga accessoarer. 

Halsband i silver passar väldigt bra tillsammans med våra långa trähalsband och våra fina halsband med pärlor och stenar. Det är också snyggt att matcha silverhalsband med halsband i guldplätering. Att blanda både silver och guld är både snyggt och trendigt. Se hela vårt utbud med halsband här.

Silverhalsband med ädelsten och rå kristall 

Vi har ett vackert smakfullt urval av ädelstenshalsband och rå kristallhalsband med äkta naturliga ädelstenar och kristaller i hög och fin kvalitet. Våra kristall och ädelstenshalsband är skapade med noga utvalda stenar och vi skapar allt i från halsband med liten sten till halsband med stora stenar och kristaller i härliga naturliga former och färgnyanser. Bland våra silverhalsband med ädelstenar finner du även halsband med rå kristall, dessa vackra kristallhalsband är helt unika då våra kristaller är oslipade och skapade från naturen. Det innebär att ingen kristall är den andra exakt likadan och ditt halsband blir speciellt och unikt just för dig. Våra ädelstenar och kristaller är av utmärkt kvalitet, stenarna är glänsande vackra och skimrar fint mot din hals. Våra halsband passar lika bra att bära till arbetet som till ett bröllop. Dom allra flesta halsband med stenar är helt unika och finns endast i ett eller ett fåtal exemplar då stenarna är äkta naturliga och helt enastående! Många av våra ädelstens och kristallhalsband passar utmärkt som månadssten halsband då vi har dom allra flesta månadstenarna. Månadssten. Vi sänder ditt nya halsband i fin smyckespåse som även passar utmärkt som förvaring åt halsbandet.