Ring utan sten | Silverringar utan stenar

Ringar utan stenar silver

Ring utan sten i äkta silver i snygg stilren och modern stil. Handgjorda ringar utan stenar för alla dina fingrar. Våra ringar är tillverkade i återvunnet sterling silver och passar att bäras varje dag oavsett du väljer en stilren silverring eller en trendig modern ring utan sten. 


Ringar i silver utan stenar

Silverring utan sten

Silverring utan någon sten i olika modeller, former och struktur. Vi skapar stilrena silverringar utan stenar som är lättkombinerade med varandra eller med våra övriga ringar. Vi har ett klassiskt stilrent utbud med ringar utan stenar till stora moderna ringar utan sten. Smala ringar till breda ringar utan stenar. Flerpack med ringar utan stenar till tjocka kraftiga ringar. Vi har mönstrade ringar till släta ringar. Gillar du rustika ringar så har vi snygga moderna ringar med rustik yta. Våra trendiga midi ringar är snygga att matcha tillsammans med andra ringar eller bära precis som dom är. Kombinera gärna dina ringar utan stenar med någon av våra vackra ädelstensringar för en vacker stil. Vi har även vackra ringar med CZ stenar som är fint att kombinera med, eller våra snygga ringar med sjöglas. Det finns många olika varianter man kan skapa med våra silverringar då vi har ett stort utbud. En ring med vacker ädelsten tillsammans med våra kulringar är hur snyggt som helst! Eller kombinera en hamrad ring tillsammans med släta ringar. Vi har färdiga ringset med flerpack ringar som är en utmärkt present att ge till någon som kanske fyller år. En del av våra ringar passar ochså fint som förlovningsring. Se även vårt fina utbud med rå ädelsten ringar som är fina att kombinera med din ring utan sten.

Silverringar i Sterling silver 925 och 935

Våra ringar är handgjorda av C.M.H Design i Stockholm. Vi skapar alla ringar i äkta sterling silver 925 och 935. Ringarna är nickel och blyfria. Bär din silverring varje dag, din ring håller sig ljus och fin på ditt finger och oxiderar inte när du bär den. Det är när du lägger ifrån dig din ring under längre tid den börjar oxidera och mörkna, speciellt om du låter ringen ligga framme. Vi rekommenderar därför att du förvarar din silverring i en lufttät påse så kommer den hålla sig ljus och fin även när du inte använder den. Läs mer om hur du vårdar din silverring här. Vi rekommenderar att du läser vår storleksguide för ringar. Om du väljer en bred ring så måste du gå upp i storlek.