Ring utan sten | Beställ snygg silverring

Vårt utbud av ringar utan stenar i äkta silver är skapat för att passa alla dina fingrar. Våra stilrena och moderna silverringar är tillverkade av återvunnet sterling silver 925 och 935. Varje ring levereras i en fin smyckesask och dekorerar dina händer på ett fint sätt. Upptäck vårt sortiment av ringar utan några stenar och hitta den perfekta ringen som passar dig.Stenfria ringar

Här kan du beställa stenfria ringar. Vi har snygga silverringar utan någon sten som passar åt alla dina fingrar! Vi har fina ringar utan stenar som passar för ringfingret, pekfingret, långfingret, tummen eller till ditt lillfinger. Vi har trendiga och populära midi ringar, så kallad fingertoppsring, som ger en snygg och trendig look åt din hand. Vi har klassiska ringar, vanliga släta ringar, kulringar, ringar med olika mönster och strukturer, flerpack med mixade ringar, stapelbara ringar som också är snygga att bära tillsammans med våra övriga ringar, eller bära precis som den är. Vi har tjocka silverringar till smala ringar, breda till stora moderna ringar. Här finner du både stilrena ringar utan detaljer till moderna och lekfulla ringar i äkta sterling silver. Våra ringar är designade av C.M.H Design som vi skapar i alla storlekar, stora som små ringstorlekar. Ringarna passar att bäras varje dag och passar kvinnor och tjejer i alla åldrar. En stilren klassisk ring är en utmärkt smyckespresent åt henne eller varför inte åt dig själv. Gillar du rustika ringar så har vi stilrena ringar fast i rustik stil, där vi smält silver och skapat en rustik look på ringen. Kombinera gärna din ring med någon av våra vackra ädelstensringar för en vacker ringstil, eller med någon av våra fina sjöglas ringar. Det finns flera snygga ringstilar man kan skapa från våra stenfria silverringar då vi har ett stilfullt utbud. Mixa och matcha dina favorit ringar och skapa den perfekta ringlooken! Se även vårt fina utbud med rå kristallring som också är fina att matcha med. 

Sterling silver ring

Våra ringar är handgjorda i svenskt hantverk. Vi skapar alla ringar i äkta sterling silver 925 och 935. Ringarna är nickel och blyfria. Bär din silverring varje dag, din ring håller sig ljus och fin på ditt finger och oxiderar inte när du bär den. Vi rekommenderar att du förvarar din silverring i en lufttät påse så kommer den hålla sig ljus och fin även när du inte använder den. Här kan du läsa hur du tar hand om dina nyköpta ring. Smyckesvård. Vi tipsar att du läser vår Storleksguide innan du köper din ring. Det går alldeles utmärkt att duscha, sporta och sova med din silverring på, äkta silver är en tålig och hållbar ädelmetall som också är en fin investering.