Ring utan sten | Stilrena silverringar

Ringar utan några stenar

Ring utan någon sten i äkta silver. Här finner du hela vårt utbud av ringar utan stenar som passar alla dina fingrar. Ringarna är skapade i återvunnet sterling silver 925 och 935. Vi har ett stilrent och modernt utbud av äkta silverringar utan sten i olika design och dimensioner som dekorerar dina händer fint. Din ring levereras i fin smyckesask.   


Ringar i silver utan stenar

Silverringar för alla fingrar

Snygga silverringar som passar för alla dina fingrar. Vi har jätte fina ringar utan stenar som passar för ringfingret, pekfingret, långfingret, tummen eller till ditt lillfinger. Vi har trendiga midiringar, så kallade fingertoppsringar som ger en snygg trendig look åt din hand. Här finner du också ett klassiskt utbud av släta ringar, ringar med olika mönster och strukturer, flerpack med ringar i set, stapelbara ringar som är snygga att bära tillsammans med våra övriga ringar eller bära precis som den är. Vi har tjocka ringar till smala ringar, breda till stora ringar, så kallade statement ringar. Här finner du stilrena ringar till moderna ringar i äkta sterling silver för henne. Våra ringar är designade av oss som vi skapar i olika storlekar, stora som små ringstorlekar. Ringarna passar att bäras varje dag och passar kvinnor och tjejer i alla åldrar. En stilren klassisk ring är en utmärkt smyckespresent åt henne eller varför inte åt dig själv. Gillar du rustika smycken så har vi stilrena ringar i rustik stil där vi smält silver och skapat en rustik look på ringen. Kombinera gärna din ring med någon av våra vackra ädelstensringar för en vacker ringlook eller någon av våra fina sjöglas ringar. Det finns flera snygga ringvarianter man kan skapa från våra silverringar då vi har ett stilrent elegant utbud. En ring med vacker ädelsten tillsammans med våra kulringar är hur snyggt som helst! Eller bär hamrade ringar tillsammans med släta ringar. Mixa och matcha dina favoritringar och skapa den perfekta ringlooken. En del av våra ringar passar också fint som förlovningsring. Se även vårt fina utbud med rå ädelsten kristall ring som också är fina att matcha med. 

Ringar i Sterling silver 925 och 935

Våra ringar är handgjorda av C.M.H Design i svenskt hantverk. Vi skapar alla ringar i äkta sterling silver 925 och 935. Ringarna är nickel och blyfria. Bär din silverring varje dag, din ring håller sig ljus och fin på ditt finger och oxiderar inte när du bär den. Det är när du lägger ifrån dig din ring under längre tid den börjar oxidera och mörkna, speciellt om du låter ringen ligga framme. Vi rekommenderar därför att du förvarar din silverring i en lufttät påse så kommer den hålla sig ljus och fin även när du inte använder den. Här kan du läsa om hur du tar hand om dina nyköpta ring. Smyckesvård. Vi rekommenderar att du läser vår Storleksguide. Om du väljer en bred ring så måste du gå upp i storlek. Det går alldeles utmärkt att duscha, sporta och sova med din silverring på, äkta silver är en tålig och hållbar ädelmetall.