Pläterade halsband | Guld & silverpläterade


Pläterade halsband dam

Silverpläterade och guldpläterade halsband

I vår smyckesbutik finner du ett stort utbud med pläterade halsband med kedja och hängsmycke, både guldpläterade halsband, guldförgyllda
halsband och silverpläterade halsband till fantastiskt pris. Vi har flera olika halsband i plätering med hänge och stenar, bland annat det klassiska trendiga Crystal bullet halsbandet med olika kristaller, vi har nätta minimalistiska silverpläterade och guldpläterade halsband med smala kedjor, halsband med stora hängen, långa pläterade halsband med stenar och hängsmycken samt smala halsband i plätering med råa stenar. Våra pläterade halsband passar till allt, vare sig du gillar minimalistiska halsband eller stora halsband så är dom tillverkade i snygg och stilren design som passar utmärkt för varje dag användning. För att skapa dig en egen unik halsband stil kan du mixa ditt pläterade halsband med andra snygga halsband. Det är snyggt att mixa ihop exempelvis ett silverpläterat halsband med ett guldpläterat halsband för en snygg modern look. Smycka dig med snygga fina halssmycken från cmhdesign.se Läs om hur du vårdar ditt pläterade halsband här. 


Halsband pläterat

Halsband kedja i plätering

Våra halsband i plätering är pläterare i antingen  silver eller guld med en bas i mässing. När du inte använder ditt halssmycke bör du förvara det i en liten påse för att motverka att halsbandet blir mörkare i färgen. Pläterade halsband bör inte utsättas för vatten. Om du regelbundet putsar ditt halsband håller det sig ljust och fint länge. Alla våra pläterade halsband är nickel och blyfria, är du dock extra känslig rekommenderar vi att du istället väljer ett halsband i äkta silver.  

Mixa ditt pläterade halsband med andra snygga halsband

Våra pärlhalsband är snygga att bära tillsammans med ditt guld eller silverpläterade halsband för en lager på lager stil, ett långt halsband i trä kombinerat med ett pläterat kedjehalsband förhöjer din outfit och är både snyggt och modernt. Våra prisvärda halsband är lätta att variera och mixa med varandra.