Pläterade halsband | Guld & silverpläterade

Silverpläterat och guldpläterat halsband

Här finner du alla våra pläterade halsband, både guldpläterade halsband och silverpläterade halsband. Långa pläterade halsband till korta halsband i plätering. Du finner ett unikt sortiment med både smala halsband till stora halsband. Hos oss köper du pläterade halsband till fantastiskt pris! Alla halsband är nickelfria.

Halsband med Vinge
249 kr 299 kr


Halsband pläterat

Våra halsband i plätering är pläterare med antingen silver eller guld med en bas i mässing. När du inte använder ditt guld eller silverpläterade halsband bör du förvara det i en liten påse för att motverka att halsbandet oxiderar och blir mörkare i färgen. Pläterade halsband bör inte utsättas för vatten, svett eller krämer. Om ditt halsband oxiderar och mörknar i färgen går det lätt att putsa upp med en putsduk. Läs mer om vår smyckesvård. Alla våra halsband i plätering är fria från bly och nickel, är du dock extra känslig rekommenderar vi att du istället väljer ett halsband i äkta silver.  

Våra pärlhalsband är snygga att bära tillsammans med pläterade halsband för en lager på lager stil, ett långt halsband i trä kombinerat med ett pläterat halsband förhöjer din outfit och är både snyggt och modernt. Våra prisvärda halsband är lätta att variera och mixa med varandra för en komplett look.