Pläterade halsband | Guld & silverpläterade

Silverpläterat och guldpläterat halsband

Här finner du alla våra pläterade halsband, både guldpläterade halsband och silverpläterade halsband. Långa pläterade halsband till korta halsband i plätering. Du finner ett unikt sortiment med både smala halsband till stora halsband. Hos oss köper du pläterade halsband till fantastiskt pris! Alla halsband är nickelfria.Halsband pläterat

Våra halsband i plätering är pläterare med antingen silver eller guld med en bas i mässing. När du inte använder ditt guld eller silverpläterade halsband bör du förvara det i en liten påse för att motverka att halsbandet oxiderar och blir mörkare i färgen. Pläterade halsband bör inte utsättas för vatten, svett eller krämer. Om ditt halsband oxiderar och mörknar i färgen går det lätt att putsa upp med en putsduk. Läs mer om vår smyckesvård. Alla våra halsband i plätering är fria från bly och nickel, är du dock extra känslig rekommenderar vi att du istället väljer ett halsband i äkta silver.  

Våra pärlhalsband är snygga att bära tillsammans med pläterade halsband för en lager på lager stil, ett långt halsband i trä kombinerat med ett pläterat halsband förhöjer din outfit och är både snyggt och modernt. Våra prisvärda halsband är lätta att variera och mixa med varandra för en komplett look.