Granat ringar - Köp ring med Granat sten

Granatringar i Äkta Silver

Välkommen till C.M.H Design Jewellerys exklusiva urval av granatringar. Här finner du ringar med en tidlös elegans och kraftfull utstrålning, perfekt för att förstärka din personliga stil eller som en uppskattad gåva. Våra granatringar är noga utvalda för att representera skönhet, hållbarhet och högsta kvalitet.

Varje ring är konstfullt tillverkad i äkta silver och prydd med ädelstenen granat, känd för sin djupa röda färg som symboliserar passion och engagemang. Granaten har även tillskrivits egenskaper såsom beskydd och framgång, vilket gör smycket till mer än bara en accessoar; det är en talisman för livets många skeden.

Vårt sortiment inkluderar både klassiska och moderna designvarianter, där varje sten noggrant väljs ut för sin lyster och klarhet. Med hessonitgranatens unika orange ton erbjuder vi något ovanligt och iögonfallande. Alla våra ringar är handgjorda av återvunnet sterling silver, vilket inte bara garanterar en miljömedveten produktion men även en hållbar kvalitet som varar genom åren.

Vi på C.M.H Design Jewellery vet att rätt smycke kan göra all skillnad. Därför levereras varje granatring i en elegant smyckesask, redo att ge bort eller förvara som en skatt i din egen samling. Utforska vårt urval av granatringar och låt dig förföras av den tidlösa skönheten hos dessa mästerverk i ädelmetall och sten.


Ädelstensring Granat

Granat är månadssten för januari månad. Granaten tillhör gruppen mineraler och finns i flera olika nyanser. Granat är stenen man firar sitt andra äktenskapsår med och är därför en passande gåva till din maka. Vi skapar vackra stilrena granat ringar i tidlös design du kan ha glädje av hela livet. Om du vårdar din ring med jämna mellanrum så håller den sig fin och glansig längre. Skötselråd. Granat ringarna passar utmärkt tillsammans med våra övriga silverringar och vackra ädelstensringar. Att sammansätta olika sorters ädelstensringar i olika kulörer är ett perfekt sätt att skapa din drömringskombination som dessutom blir helt unik och speciell. 

Hessonit granat 

Hessonit granat är en sorts Granatsten som finns i flera olika varma nyanser. Allt i från rödbrun, orange till honungsgula toner. Även om Hessonit granaten passar är bäras året runt så påminner Hessoniten om höstens varma färger.

Turmalin ringar

Månsten ringar

Peridot ringar

Ametist ringar

Labradorit ringar

Turkos ringar

Safir ringar

Sjöglas ringar

Ring utan sten