Äkta silverringar dam. Köp snygga ringar online

Ringar i äkta silver 

Handgjorda äkta silverringar för dam i genuint hantverk. Våra ringar är tillverkade i äkta silver och vi har ring med sten och ring utan sten. Vi designar snygga stilrena silverringar, moderna ringar till vackra ringar i silver att bära varje dag. Samtliga ringar är tillverkade i återvunnet sterling silver. Köp din silverring fraktfritt.

Ring med turkos
1 795 kr
Bred silverring
1 295 kr
Silverring Hessonit Granat
995 kr 1 195 kr
Rosenkvarts ring silver
795 kr 1 195 kr
Månsten ring silver
795 kr 1 095 kr
Turkos sten ring silver
795 kr 1 095 kr
Bred Turkos ring silver
1 095 kr 1 395 kr
Sjöglas ring 925 silver
795 kr 995 kr

Ringar i äkta silver

Handgjorda unika silverringar

Våra handgjorda silverringar är skapade av C.M.H Design i svenskt hantverk och design. Du finner ett unikt utbud med vackra ädelsten ringar med härliga färgstenar som vi köper in från världens alla hörn, ringar med sjöglas där stenarna är plockade direkt från stranden, härliga Cubic zirconia ringar i fina färger och nyanser och vi har snygga stilrena ringar utan stenar i äkta sterling silver. Här finner du information om dom olika stenarnas betydelse som kan vara kul att veta. Bland vårt utbud med silverringar finner du vackra peridot ringar med gröna stenar, du finner både granat och hessonit granat ringar med både röda stenar och orange sten, underbara regnbågsmånsten ringar och skimrande magiskt fina ringar med labradorit sten. Du finner snygga unika turkos ringar både med stor sten och med liten sten, vi har ametrin ringar och ring med ametist sten, underbara turmalin ringar och vattenmelon turmalin ringar, vi har oslipade rå ädelstens ringar samt fina safir ringar i silver för att nämna några av våra snygga ringar med stenar.

Sterling silver ringar

Sterling silver är en av dom mest populära ädelmetallerna. Sterling silver är hållbart och dom flesta silversmycken skapas just i denna ädelmetall. Silver mår bäst av att användas, ditt silver håller sig ljust och fint när du har det på dig. När du inte använder ditt silversmycke tipsar vi om att du lägger det in en lufttät påse för att motverka oxidering. Silver oxiderar av att ligga framme under en längre tid utan att användas. Det går dock lätt att putsa upp smycket igen med putsduk avsedd för silver. Läs mer om hur du sköter ditt silver. Vi skapar våra silverringar i 925 och 935 sterling silver som är en nickelfri ädelmetall. Varje enskild ring har skapats från grunden med antingen silverplåt eller silvertråd. Vi vill ge dig som kund, förutom ett genuint hantverk, ett unikt utbud med silverringar, en ring som du vet du är ensam om att bära. Vi sänder din ring i en fin smyckesask redo att ge bort i present eller förvara din nya ring i. 

cmhdesign jewellery