Äkta silverringar dam | Köp din nya ring från oss

Köp din nya ring fraktfritt

Hos oss kan du köpa äkta silverringar av hög kvalitet till ett bra pris. Vi erbjuder ett brett sortiment av ringar som passar alla stilar och smaker. Oavsett om du letar efter en stilren och modern ring, en klassisk design eller en statementring, så har vi något för dig. Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar. Köp din nya äkta silverring från oss idag! 

Ring med turkos
2 095 kr
Bred silverring
1 495 kr
Turkosa Turmalin ring silver
1 095 kr 1 295 kr
Månsten ring silver
1 095 kr 1 350 kr
Pyrit ring 925 silver
995 kr 1 195 kr
Silverring med hjärta Turkos
1 200 kr 1 450 kr


Handgjorda unika silverringar

Våra handgjorda silverringar är skapade av C.M.H Design i svenskt hantverk och design. Du finner ett unikt utbud med vackra ädelstensringar med härliga färgstenar som vi köper in från världens alla hörn. Söta ringar med sjöglas där stenarna är plockade direkt från stranden och vi har snygga stilrena ringar utan stenar i äkta sterling silver. Här får du information om Stenarnas betydelse som kan vara kul att veta om du köper en ring med sten. Bland vårt utbud av silverringar finner du vackra peridot ringar med gröna stenar, du finner både granat och hessonit granat ringar med både röda stenar och orange sten, underbara regnbågsmånsten ringar och skimrande magiskt fina ringar med labradorit sten. Du finner snygga unika turkos ringar både med stor sten och med liten sten, ametrin ringar och ring med ametist sten, underbara turmalin ringar och vattenmelon turmalin ringar, blänkande fina rå ädelsten kristallringar samt fina safir ringar för att nämna några av våra fina ringar med stenar.

Sterling silver ring

Sterling silver är en av dom mest populära ädelmetallerna. Sterling silver är hållbart och dom flesta silversmycken skapas just av denna ädelmetall. Silver mår bäst av att användas, ditt silver håller sig ljust och fint när du har det på dig. När du inte använder ditt silversmycke tipsar vi om att du lägger den in en lufttät påse i ringask för att motverka oxidering. Silver oxiderar av att ligga framme under en längre tid utan att användas. Det går dock lätt att putsa upp smycket igen med putsduk avsedd för silver. Smyckesvård. Vi skapar våra silverringar i 925 och 935 sterling silver som är en nickelfri ädelmetall. Varje enskild ring har skapats från grunden med antingen silverplåt eller silvertråd. Vi vill ge dig som kund, förutom ett genuint hantverk, ett unikt utbud med silverringar, en ring som du vet du är ensam om att bära. Vi sänder din ring i fin smyckesask redo att ge bort i present eller förvara din nya ring i. 

cmhdesign jewellery