Äkta silverringar för dam. Köp snygg ring i silver

Ringar i Äkta Silver för Damer

C.M.H Design presenterar en exklusiv kollektion av silverringar som speglar sofistikering och hantverksskicklighet. Varje ring i vårt sortiment är noggrant utvald för att erbjuda våra kunder en unik stil och högsta kvalitet.

Våra silverringar för damer är designade med precision och passion, vilket gör dem till perfekta komplement till din garderob. Från subtila och minimalistiska skapelser till mer uttrycksfulla designer med ädelstenar och intrikata detaljer, finns det något för varje personlighet.

Att investera i en ring från C.M.H Design Jewellery innebär att du väljer ett smycke som kan bäras genom livets alla skeden. Vare sig det är till vardags eller fest, kommer dessa ringar att lyfta din outfit och reflektera din personliga stil.

Gå igenom vårt urval av äkta silverringar för damer och finn den som talar till just dig. Med C.M.H Design Jewellerys engagemang för kvalitet och design, är vi övertygade om att du kommer hitta en ring som inte bara kompletterar din look utan också blir en uppskattad del av din smyckessamling.

Ring med turkos
2 095 kr
Bred silverring
1 495 kr
Rå Ametrin ring silver
1 495 kr 1 795 kr
Silverring Rå Ametist
895 kr 1 295 kr
Tanzanit ring silver
1 200 kr 1 395 kr
Silverring med Turmalin stenar
1 095 kr 1 200 kr
Turkosa Turmalin ring silver
1 095 kr 1 295 kr
Månsten ring silver
900 kr 1 350 kr
Pyrit ring 925 silver
799 kr 1 195 kr
Stor Labradorit ring silver
1 495 kr 1 795 kr


Handgjorda kvalitetsringar

Våra handgjorda ringar i äkta silver är av hög kvalitet och är smidda av C.M.H Design i svenskt hantverk och design. Här finns ett unikt utbud av vackra ädelstensringar med härliga färgstenar som vi köper in från världens alla hörn. Snygga, stilfulla ringar med Sjöglas där stenarna är plockade direkt från stranden, till stilrena ringar utan stenar i äkta sterling silver. Ringar med Månadsstenar är perfekt om du söker en ring att ge bort i present, eller om du själv söker en vacker månadsstensring. Bland vårt utbud med ringar och månadsstensringar finner du vackra Peridotringar med glänsande gröna stenar, du finner Granatringar med både röd och orange sten. Underbara Regnbågsmånstenringar till skimrande fina Labradoritringar. Du finner snygga unika Turkosringar med både stor och liten sten. Ametistringar, ljuvliga ringar med Turmalinsten, skimrande fina Kristallringar till vackra safirringar för att nämna några av våra underbara ringar med stenar. Utöver våra ringar med stenar så finns ett snyggt och modernt utbud av vanliga klassiska silverringar för dam, här finns smala, breda, till tjocka ringar i äkta silver som passar alla dina stilar! Här finner du damringar i både stora ringstorlekar till små storlekar. Vi har ringar som passar alla kvinnor. Vi hoppas du ska hitta din nya favorit ring!

cmhdesign jewellery