Köp snygga halsband till dam online

Välkommen till vårt utbud av handgjorda halsband och halssmycken för damer. Vi erbjuder ett brett urval av halsband med hänge och stenar som passar för alla säsonger och tillfällen i livet. Våra halsband är unika och stilrena, både klassiska och exklusiva, och kommer att levereras i en fin smyckespåse. Upptäck vårt sortiment och hitta det perfekta halsbandet för dig!

Safir halsband silver
900 kr 1 095 kr
Silverhalsband krumelur
795 kr 895 kr
Silverhalsband med Turkos sten
1 200 kr 1 350 kr
Halsband med Vinge
249 kr 299 kr


Handgjorda damhalsband 

 Dekorera halsen med ett snyggt handgjort damhalsband från C.M.H Design! Vi har smycken åt din hals i olika material, längder och stilar som gör att du enkelt kan hitta just ditt favorit halsband. Vi har allt i från långa halsband med pärlor och stenar, stilrena eleganta halsband i äkta silver och plätering, guldpläterade och silverpläterade halsband och halssmycken med fina hängen. Vi har halsband i naturmaterial, så som våra snygga halsband i trä
till vackra halsband med exklusiv sten som är snyggt att ha på sig en helt vanlig vardag eller till helgen när du vill vara lite extra och fin och tjusig. Våra damhalsband passar också fint som present för både din mamma, syster, fru, flickvän eller dotter. Ditt halssmycke levereras alltid i fin smyckesask eller smyckespåse som också är en utmärkt förvaring åt ditt nya halsband. Alla halsband är nickel och blyfria. Smyckesvård

Vad är ett Minimalt halsband?

Ett minimalt halsband är ett smalt nätt halssmycke som är i det minimala laget. Halskedjan är oftast tunn med ett litet hänge. Minimalistiska halsband passar den skandinaviska kvinnan utmärkt! Ett minimalt halsband är perfekt om du vill ha en lager på lager stil eller om du vill bära det för en diskret look. Våra minimalistiska halsband finns i äkta silver samt i guld - och silverplätering. 

Statement halsband 

Statement halsband är ett stort halsband som verkligen syns. Perfekt för dig som gillar stora iögonfallande halsband. Ett statement halsband brukar ha en stor kedja eller ett stort och maffigt hängsmycke som för blicken åt sig. Det kan också vara ett halsband i unik stil som sticker ut ur mängden. Kort och gott. ett statement halsband är motsatsen till ett minimalt halsband. Hos oss på cmhdesign.se finner du både minimalistiska och statement halsband i olika material och längd. Vi har halsband för alla smaker!