Köp snygga stilrena halsband för dam online

Utforska en värld av elegans och skönhet med vårt noggrant utvalda sortiment av halsband för damer. Hos C.M.H Design Jewellery finner du handgjorda halsband som speglar tidlös design och hantverksskicklighet. Varje smycke är skapat med precision och omsorg för att erbjuda dig ett personligt uttryck av stil.

Kompletta Halsband Med Kedja Och Hänge

Vårt sortiment inkluderar allt från subtila och minimalistiska till utsmyckade och detaljrika halsband. Vare sig du söker efter ett diskret tillbehör för vardagen eller ett iögonfallande statement-smycke för speciella tillfällen, har vi det perfekta valet för dig. Upptäck vackra halsband prydda med äkta silver, skimrande kristaller och ädla stenar som kompletterar din outfit och framhäver din individuella stil.

Alla våra smycken kommer elegant förpackade i en smyckespåse, redo att bli en del av din samling eller den perfekta presenten till någon du håller kär. Tveka inte att utforska C.M.H Design Jewellerys exklusiva kollektion av damhalsband och låt dig inspireras av skickligt utförda designs som står för kvalitet och finesse.

Köp dina halsband online hos oss på C.M.H Design Jewellery - där lyx möter tillgänglighet. Vi ser till att din beställning behandlas med största omsorg och levereras direkt till din dörr. Välkommen att upptäcka ditt nya favoritsmycke hos oss.

Halsband med vitt kors
349 kr 399 kr
Silverhalsband krumelur
795 kr 895 kr
Silverhalsband med tand
895 kr 950 kr
Silverhalsband med grå Safir
1 095 kr 1 200 kr
Silverhalsband med Turkos sten
1 200 kr 1 350 kr
Svart agat halsband
495 kr 695 kr
Halssmycke med hänge
249 kr 299 kr
Halsband med gult hänge
349 kr 450 kr


Handgjorda damhalsband 

 Dekorera halsen med ett handgjort komplett damhalsband från C.M.H Design! Våra kompletta halsband levereras alltid med tillhörande kedja. Vi har halssmycken i olika material, längder och stilar som gör att du enkelt kan hitta just ditt favorit halsband. Vi har allt i från långa till korta halsband, halsband med pärlor och stenar. Stilrena, eleganta halsband i äkta silver och plätering, guldpläterade och silverpläterade halsband med fina hängsmycken. Vi har halsband i naturmaterial, så som våra snygga halsband i trä,
till vackra halsband med exklusiv ädelsten som är snyggt att ha på sig en helt vanlig vardag eller till helgen, festen, när du vill vara extra fin. Våra damhalsband passar också fint som present för både din mamma, syster, fru, flickvän eller dotter. Ditt halssmycke levereras alltid i fin smyckesask eller smyckespåse som också är en utmärkt förvaring åt ditt nya halsband. Alla halsband är nickel och blyfria. Smyckesvård

Minimala halsband

Minimala halsband är ett smalt, nätt halssmycke som är i det minimala laget. Halskedjan är oftast tunn eller smal med ett litet diskret hänge. Minimalistiska halsband passar den skandinaviska kvinnan utmärkt! Ett minimalt halsband är perfekt om du vill ha en lager på lager stil, eller om du vill bära halsbandet för en diskret look. Våra minimalistiska halsband finns i äkta silver, samt i guld och silverplätering. 

Statement halsband 

Statement halsband är ett stort halssmycke som syns. Halsbandet passar sig utmärkt för dig som gillar stora iögonfallande halsband. Ett statementhalsband brukar ha en stor kedja eller ett stort hängsmycke som för blicken åt sig. Ett statement halsband kan också vara ett halsband i unik stil som sticker ut ur mängden. Hos oss på cmhdesign.se finner du både minimalistiska och stora statement halsband i olika material och längder. Vi har halsband för alla kvinnor! Välkomna.