Köp snygga stilrena halsband för dam online

Välkommen till vårt utbud av handgjorda halsband och halssmycken för damer. Vi erbjuder ett brett urval av snygga halsband med hänge och stenar som passar för alla säsonger och tillfällen i livet. Våra unika och stilrena halsband, både klassiska och exklusiva, kommer att levereras i en fin smyckespåse. Upptäck vårt sortiment och hitta det perfekta halsbandet för dig! Köp dina halsband online och få dem levererade direkt till din dörr.

Safir halsband silver
800 kr 1 095 kr
Silverhalsband krumelur
795 kr 895 kr
Silverhalsband med Turkos sten
1 200 kr 1 350 kr
Halsband med Vinge
299 kr 349 kr


Handgjorda damhalsband 

 Dekorera halsen med ett snyggt handgjort damhalsband från C.M.H Design! Vi har smycken åt din hals i olika material, längder och stilar som gör att du enkelt kan hitta just ditt favorit halsband. Vi har allt i från långa till korta halsband med pärlor och stenar, stilrena, eleganta halsband i äkta silver och plätering, guldpläterade och silverpläterade halsband med fina hängsmycken. Vi har halsband i naturmaterial, så som våra snygga halsband i trä,
till vackra halsband med exklusiv ädelsten som är snyggt att ha på sig en helt vanlig vardag eller till helgen, festen, när du vill vara extra fin. Våra damhalsband passar också fint som present för både din mamma, syster, fru, flickvän eller dotter. Ditt halssmycke levereras alltid i fin smyckesask eller smyckespåse som också är en utmärkt förvaring åt ditt nya halsband. Alla halsband är nickel och blyfria. Smyckesvård

Minimala halsband

Minimala halsband är ett smalt, nätt halssmycke som är i det minimala laget. Halskedjan är oftast tunn eller smal med ett litet diskret hänge. Minimalistiska halsband passar den skandinaviska kvinnan utmärkt! Ett minimalt halsband är perfekt om du vill ha en lager på lager stil, eller om du vill bära det för en diskret look. Våra minimalistiska halsband finns i äkta silver, samt i guld - och silverplätering. 

Statement halsband 

Statement halsband är ett stort halssmycke som syns. Halsbandet passar sig utmärkt för dig som gillar stora iögonfallande halsband. Ett statementhalsband brukar ha en stor kedja eller ett stort hängsmycke som för blicken åt sig. Ett statement halsband kan också vara ett halsband i unik stil som sticker ut ur mängden. Hos oss på cmhdesign.se finner du både minimalistiska och stora halsband i olika material och längder. Vi har halsband för alla kvinnor! Välkomna.