Köpvillkor Leverans & Betalning


Trygg E-handel

| Säkra betalningar | Öppet köp | Nöjda kunder! |


Vi använder krypteringstekniken SSL för att garantera säkerheten för din personliga information. Denna teknik säkerställer att personuppgifter du lämnar i vår webbutik inte kan ses, avlyssnas eller ändras av någon tredje part på internet. 

Säker betalning

Frakt & Leverans

Leveranstid: Vi postar normalt våra smycken inom 2-4 dagar beroende på orderbelastning. Ditt smycke tillverkas vanligtvis efter du lagt din beställning. Alla paket skickas med Postnord. Vill du ha ditt paket spårbart väljer du antingen spårbar försändelse direkt hem i brevlådan eller till ombud. Vi förbehåller oss rätten för något längre leveranstid i vissa fall.


Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas till den angivna e-postadressen inom 24h. Vanligtvis inom några minuter. Har du inte fått någon orderbekräftelse i din inkorg kanske den har fastnat i skräpposten eller att du angivit fel e-postadress. Om så fallet, kontakta oss så löser vi detta. Ange alltid ditt ordernummer vid eventuell kontakt med oss.


Betalning

I vår webbutik betalar du alltid trygg och säkert med antingen Kort, Swish eller Paypal. Läs mer om våra samarbetspartners, 

Paypal

Stripe

Swish

Betalar du med Swish vill vi ha din betalning senast inom 24 timmar. Swish betalning som inte kommit in inom 24 timmar makuleras automatiskt. Uppge ditt ordernummer eller fullständiga namn (för och efternamn) vid Swish betalning.


Öppet köp

Du har full ångerrätt i 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan samt att den returneras i oskadat skick med kvitto och i originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte specialtillverkade smycken som tillverkats efter kunds önskemål, personliga smycken, så som smycken med namn, datum eller initialer som tillverkats just för dig. Ångerrätten gäller inte heller örhängen av hygieniska skäl. Vid retur eller byte av varor betalar du själv fraktkostnaden. Om det rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi levererat fel vara återbetalar vi samtliga fraktkostnader samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. Vi följer konsummentköpslagen och Allmänna Reklamationsnämndens Rekommendationer. 


Retur/Reklamation

-Vill du returnera en vara måste du alltid kontakta oss via mail, ange alltid ordernummer.
 -Vill du byta till en annan vara ange då artikelnumret på den vara/varor du vill byta till.
-Vill du ha pengarna tillbaka, ange då till vilket bankkonto samt till vilken bank vi ska skicka pengarna till.
-Återbetalning till ditt bankkonto sker inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt returen.
- I mailet får ni en adress dit returer/byten hänvisas. 
Vänligen bifoga kvittot vid retur.
Notera att det är du som kund som ansvarar för att smycket kommer tillbaka till oss och det kan därför vara bra att returnera paketet med spårbar post. 


GDPR Dataskyddsförordningen 

Genom att godkänna ditt köp godkänner du att vi sparar de uppgifter du angett för att kunna kontakta dig genom din order. Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon tredje part. Du kan när som helst begära att vi tar bort dem eller ändrar dem. 


Övrigt

Vi förbehåller oss rätten för prisändringar, tryckfel och justeringar på webbplatsen. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återspeglar produkternas verkliga färger. Ädelstenar och silver kan vara svåra att fotografera, ofta gör sig inte bilderna rättvisa. Vid produktfotografering används ofta rekvisita. Den smyckesask du ser på bild behöver inte alltid vara den ask som medföljer smycket.