Om oss och vår smyckesbutikVälkommen till cmhdesign.se! I vår unika smyckesbutik finner du ett brett och stort utbud med handgjorda och handsmidda smycken i äkta silver, pläterad metall och pärlsmycken. Vi tillverkar både damsmycken och herrsmycken i egen unik design. Hos oss kan du köpa smycken med vackra unika ädelstenar, äkta stenar och halvädelstenar i hög kvalitet. Vi har många olika ädelstens smycken och ädelstens ringar att välja på, vi vill att du ska hitta just det där smycket som tilltalar dig och din smak. Smyckena vi tillverkar passar att bära varje dag, oavsett om du kanske ska till arbetet eller till en bjudning. Stilfullt, elegant, klassiskt och lyxigt är dom ord vi ofta får höra om våra smycken.

Förutom våra klassiska och stilrena smycken har vi också stora smycken i butiken, vi har bland annat stora ringar och halsband med stora hängen. Smycken som syns och detaljrika smycken, - dessa benämns ofta statement smycken eller bohemiska smycken. 

Samtliga smycken är handgjorda, designade och tillverkade av cmhdesign i svensk design i Stockholm. Smycken i äkta silver är handsmidda från grunden, det innebär att varje enskilt silversmycke har formats, sågats, filats och polerats för hand. Vi har ingen massproduktion, vi använder inga stora maskiner utan alla smycken tillverkas i några fåtal exemplar. Många utav våra smycken, främst äkta silversmycken med ädelstenar finns många gånger bara i ett enda unikt exemplar, detta för att många av våra ädelstenar är äkta naturliga och ingen annan är den andra exakt likadan. 

Vår idé är att ha ett sort och brett utbud med unika smycken både för dam och för herr. Svensktillverkade och prisvänliga smycken i genuint hantverk som tilltalar kvinnor och män i alla åldrar. Vi vill att alla ska kunna bära och ha glädje av ett smycke från cmhdesign.se


Vänliga hälsningar C.M.H Design/Carina