Om oss

C.M.H Design om vår smyckesbutik


Välkommen till cmhdesign.se - Din unika smyckesbutik på nätet!

Välkommen till C.M.H Design! I smyckesbutiken finner du ett stort brett utbud med handgjorda, handsmidda äkta silversmycken, smycken i pläterad metall och pärlsmycken för både dam och herr. Jag som driver och äger butiken heter Carina, är bosatt och uppvuxen i Stockholm. Jag tillverkar både damsmycken och herrsmycken i egen studio baserad i Stockholm. Jag driver cmhdesign.se ensam och både designar, tillverkar, fotograferar och gör allt det som hör till att driva en webbutik. I butiken finner du silversmycken med vackra unika ädelstenar, kristaller och halvädelstenar i hög kvalitet. Jag köper noga in utvalda stenar från världens alla hörn och ser alltid till att stenarna är etiskt framtagna och kommer från schyssta arbetsförhållanden. Det är oerhört viktigt för mig att du som kund känner dig säker och trygg i att ditt smycke är etiskt och skapat i genuint hantverk. Smyckena som tillverkas passar att bäras varje dag, oavsett om du ska till arbetet eller till en festlighet. Stilfullt, elegant och klassiskt är dom ord jag ofta får höra om mina designade smycken oavsett det är minimalistiska smycken eller statement smycken. 

Tanken är att ha ett stort och brett urval med unika smycken både för kvinnor och män i genuint hantverk. Svensktillverkade prisvänliga smycken i äkta hantverk där varje enskilt smycke är skapat från grunden. Jag använder återvunnet silver i den mån det är möjligt. Min önskan är att alla ska kunna bära och ha glädje av ett smycke från cmhdesign.se 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Kundtjänst via kontaktformuläret kontakt eller så går det bra att ringa eller sms till 0763 96 89 12.