Om oss - Smyckesbutik online
Välkommen till cmhdesign.se! I vår smyckesbutik erbjuder vi en stor variation av äkta silversmycken, ädelsten smycken, ringar med ädelstenar och pläterade smycken för både män och kvinnor i alla åldrar. Tanken är att i vår smyckesbutik finns något för alla, vare sig du gillar stora smycken eller kanske ett enkelt diskret smycke. Våra smycken är bekväma att bära och passar för alla tillfällen i livet, vare sig du är på jobbet eller på festlighet. Hos cmhdesign.se kan du köpa prisvärda smycken i bra kvalitet och du blir näst intill ensam om att äga ett smycke från oss då varje smycke är tillverkat av oss, för hand i något unikt exemplar.

Vår affärside är att ha ett stort, brett och unikt utbud med damsmycken och herrsmycken i svenskt genuint hantverk. Alla smycken i butiken är handgjorda, designade och tillverkade av oss i Stockholm, i en liten begränsad upplaga. I bland finns bara ett enda unikt exemplar av ett speciellt smycke. Att smyckena, silversmycken är handgjorda, innebär att varje smycke har formats, sågats och polerats för hand. Vi använder inga stora maskiner, har ingen massproduktion utan varje smycke är tillverkat med omsorg just för dig. 

Vi använder ofta ädelstenar i vår smyckesdesign, vi köper in våra stenar från utvalda leverantörer runt om i världen. Kvaliteten på våra ädelstenar och smycken är viktigt för oss. Äkta silversmycken kan du ha glädje av hela livet, silver är en ädelmetall som bara blir finare med tiden, och ju mer du använder det. Läs mer om 925 silver Här.

Välkommen att kontakta oss i fall du har några funderingar. / Carina.