Om oss

Välkommen!

Välkommen till cmhdesign.se! C.M.H Design grundades och drivs av mig, Carina heter jag. Smed och smyckesdesigner bosatt och uppväxt i Stockholm. Mode har alltid legat mig varmt om hjärtat och redan i unga år blev jag en del av den ständigt föränderliga innovativa modevärlden då jag arbetade som modell. Intresset för att skapa har alltid funnits där, och med mitt gedigna intresse för just mode, design, hantverk och smycken blev det en självklarhet att det var just smyckesdesign jag ville arbeta med. 

   Smyckena är handgjorda i Stockholm och skapas i egen studio. Samtliga silversmycken skapas och smids från grunden i stilren, klassisk design vars mode varar för evigt. Många av smyckena är unika, dessa smycken skapas med unika, exklusiva, ädelstenar som det endast finns en speciell sten utav. Dessa unika hantverksmycken blir du ensam om att äga. Förutom stilrenasmycken, eleganta, vardagligasmycken, så skapar vi vackra smycken med lyxiga ädelstenar och kristaller som passar till allt. När du köper ett smycke från cmhdesign.se kan du känna dig trygg i att stenarna är etiskt framtagna och kommer från schyssta arbetsförhållanden. Metaller som används är konfliktfria och vårt silver skapas alltid ur återvunnet silver i den mån det är möjligt. Våra smycken i silver är av hög kvalitet och vi skapar kvalitetssmycken från sterling silver.  

 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Kundtjänst via kontaktformuläret kontakt eller så går det bra att ringa eller sms till 0763 96 89 12.