Om oss och vår smyckesbutik

Smyckesbutik


Välkommen till cmhdesign.se - Din unika smyckesbutik på nätet!

Handgjorda designade smycken i svenskt hantverk

I vår smyckesbutik finner du ett stort och brett utbud med handgjorda, handsmidda äkta silversmycken, smycken i pläterad metall och pärlsmycken. Vi tillverkar både damsmycken och herrsmycken i egen studio baserad i Stockholm. Hos oss kan du köpa silversmycken med vackra unika ädelstenar, naturliga stenar och halvädelstenar i hög kvalitet. Vi har mängder av olika ädelstens smycken att välja på, men vi har också smycken utan stenar. Vi vill att du ska hitta "just det där" smycket som tilltalar dig och din smak. Smyckena vi tillverkar passar att bära varje dag, oavsett om du ska till arbetet eller till en bjudning. Stilfullt, elegant och klassiskt är dom ord vi ofta får höra om våra smycken oavsett det är minimalistiska smycken eller stora statement smycken. 

Vår idé är att ha ett stort och brett urval med unika silversmycken och smycken både för dam och herr. Svensktillverkade och prisvänliga smycken i genuint hantverk som tilltalar kvinnor och män i alla åldrar. Vi använder återvunnet material i den mån det går. Vår önskan är att alla ska kunna bära och ha glädje av ett smycke från cmhdesign.se 

Samtliga smycken tillverkas och designas av C.M.H Design i Stockholm.

Har du några frågor till oss är du välkommen att kontakta Kundtjänst via kontaktformuläret kontakt eller så går det bra att ringa eller sms till 0763 96 89 12.