Om oss

C.M.H Design om vår smyckesbutik


Välkommen!

C.M.H Design grundades och drivs av mig, Carina. Smed och smyckesdesigner bosatt och uppväxt i Stockholm. Mode har alltid legat mig varmt om hjärtat och redan i unga år blev jag en del av den ständigt föränderliga innovativa modevärlden då jag arbetade som modell. Intresset för att skapa har alltid funnits där och med mitt gedigna intresse för mode, design, hantverk och smycken blev det en självklarhet att det var just smyckesdesign jag ville arbeta med. 

   Smyckena är handgjorda i Stockholm och skapas i egen studio. Samtliga smycken skapas och smids från grunden i stilren klassisk design vars mode varar för evigt, till vackra, helt unika smycken med exklusiv sten du blir unik om att äga, till stilfulla och eleganta vardagssmycken. När du köper ett smycke från cmhdesign.se kan du känna dig trygg i att stenarna är etiskt framtagna och kommer från schyssta arbetsförhållanden. Metaller som används är konfliktfria och vårt silver skapas alltid ur återvunnet silver i den mån det är möjligt.    

 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Kundtjänst via kontaktformuläret kontakt eller så går det bra att ringa eller sms till 0763 96 89 12.