Köp äkta silverörhängen | Eleganta örhängen silver

Handgjorda örhängen i äkta silver

Vi designar äkta sterling silverörhängen i både vacker, elegant och snygg design. Du finner silverörhängen med exklusiva ädelstenar, silverörhängen utan stenar samt silverörhängen med rå ädelsten. Du finner stilrena silverörhängen till moderna örhängen i äkta silver du kan glädjas av vid alla tillfällen. Örhängena är tillverkade i återvunnet sterling silver.Örhängen i äkta silver

Sterling silver örhängen

Örhängen i sterling silver är det perfekta valet om du är allergisk eller är känslig mot nickel. Vi tillverkar hållbara silverörhängen som är bekväma att bära. Sterling silver är en hållbar metall som håller sig fina på dina öron alla dagar i veckan. När du tar av dig dina silverörhängen rekommenderar vi att du lägger dom i en påse eller smyckesask för att undvika att dom ligger framme och mörknar. Sterling silver örhängen håller formen, dock bör man vara varsam med små nätta örhängen, speciellt örhängen med små stenar. Sterling silver är stilrent och populärt, och en av dom mest hållbara ädelmetallerna. Tar du väl hand om dina sterling silver örhängen kan de hålla i generationer framåt. Läs om hur du vårdar dina örhängen i sterling silver. 

Silverörhängen med ädelstenar 

I vårt utbud finner du handgjorda exklusiva ädelsten örhängen i silver med vackra färgstenar i stilren elegant stil. Vi skapar silverörhängen med vackra ädelstenar som passar till vardags, fest eller bröllop. Vi har ett stilrent utbud med rå ädelsten örhängen i silver med både stift och krokar, små stiftörhängen med rå ädelsten i underbart vackra glänsande färger, bland annat örhängen med gula stenar, blå stenar, rosa stenar samt många fler underbart vackra silverörhängen med rå sten. Vi har örhängen med små ädelstenar till örhängen med stora ädelstenar. Vi har ett modernt och trendigt utbud med minimala örhängen huggies i silver med ädelsten till hängande örhängen med flera stenar i vacker unik design. Här kan du läsa om dom olika ädelstenarna. För dig som gillar örhängen i guld har vi ett snyggt utbud med guldförgyllda örhängen med ädelstenar. Hos oss kan du shoppa lyxiga ädelstens örhängen i svenskt hantverk och design. Samtliga örhängen är nickelfria.