Äkta silverörhängen | Köp eleganta örhängen silver

 Upptäck Skönheten i Äkta Silverörhängen

Välkommen till C.M.H Design, där vi specialiserar oss på att framhäva din personlighet och stil med vårt noggrant utvalda sortiment av äkta silverörhängen. Varje par örhängen är handgjort med precision och omtanke för att säkerställa en kvalitet och design som står ut.

I vår kollektion hittar du allt från subtila och minimalistiska örhängen till extravaganta skapelser prydda med ädelstenar och rå kristall, perfekta för att komplettera din outfit vid såväl vardagliga som festliga sammanhang. Våra silverörhängen är inte bara en accessoar, de är ett konstverk som reflekterar din unika smak.

Att investera i ett par örhängen från C.M.H Design Jewellery innebär att du väljer hållbarhet och kvalitet. Vi använder återvunnet sterling silver för att minska vår miljöpåverkan samtidigt som vi erbjuder dig produkter av högsta klass. Vare sig du söker efter något trendigt eller tidlöst, har vi det perfekta paret örhängen för att lyfta ditt utseende till nästa nivå.

Rå Ametrin örhängen silver
1 095 kr 1 395 kr
Sjöglas örhängen silver
1 095 kr 1 295 kr


Sterling silver örhängen

Örhängen i sterling silver är det perfekta valet om du är allergisk eller är känslig mot nickel. Vi tillverkar hållbara kvalitetsörhängen som är bekväma att bära. Sterling silver är en hållbar metall som håller sig fina på dina öron alla dagar i veckan. När du tar av dig dina silverörhängen rekommenderar vi att du lägger dom i en påse eller smyckesask för att undvika att dom ligger framme och mörknar. Sterling silver örhängen håller formen, dock bör man vara varsam med små nätta örhängen, speciellt örhängen med små stenar. Sterling silver är stilrent och populärt, och en av dom mest hållbara ädelmetallerna. Tar du väl hand om dina sterling silver örhängen håller de i generationer framåt. Smyckesvård  


Örhängen med ädelstenar & kristaller

I vårt sortiment finner du handgjorda exklusiva örhängen med både ädelstenar och råa kristaller. Vi skapar örhängen med fantastiskt vackra ädelstenar och kristaller som passar lika bra till vardags, festen eller till bröllopet. Våra vackra rå kristallörhängen glänser och skiner fint på öronen och är vackra att bära precis som dom är eller tillsammans med våra andra kristallörhängen om du har flera hål i öronen. Ett fint exempel är att kombinera Peridotörhängen tillsammans med våra fina Rosenkvarts eller Citrinörhängen och bära dom på samma öra. Det är vackert att blanda olika färgstenar med varandra. Då vi skapar stilrena örhängen passar dom alla stilar och kvinnor. Våra små solida örhängen passar även åt flickor och barn. Våra underbara ädelstensörhängen och rå kristallörhängen är en utmärkt present åt din älskade mamma, dotter, flickvän eller fru. Dina örhängen sänder vi i fin organzapåse eller presentask redo att ge bort i present, eller att förvara dina nya örhängen i. Söker du ett par månadsstensörhängen så har vi dom flesta Månadsstenarna. För dig som gillar örhängen i guld har vi ett snyggt utbud av guldförgyllda örhängen. Örhängena är nickelfria av hög kvalitet.