Äkta silverörhängen | Köp eleganta örhängen silver

Örhängen i äkta silver

Handgjorda äkta silverörhängen i både vacker, elegant och snygg stil. Här finner du vackra silverörhängen med exklusiva ädelstenar och råa kristaller till silverörhängen utan sten. Vi skapar stilrena silverörhängen till moderna örhängen i äkta silver du kan glädjas av vid livets alla tillfällen. Örhängena är tillverkade i återvunnet sterling silver med vackra kvalitets stenar.Sterling silver örhängen

Örhängen i sterling silver är det perfekta valet om du är allergisk eller är känslig mot nickel. Vi tillverkar hållbara silverörhängen som är bekväma att bära. Sterling silver är en hållbar metall som håller sig fina på dina öron alla dagar i veckan. När du tar av dig dina silverörhängen rekommenderar vi att du lägger dom i en påse eller smyckesask för att undvika att dom ligger framme och mörknar. Sterling silver örhängen håller formen, dock bör man vara varsam med små nätta örhängen, speciellt örhängen med små stenar. Sterling silver är stilrent och populärt, och en av dom mest hållbara ädelmetallerna. Tar du väl hand om dina sterling silver örhängen håller de i generationer framåt. Läs om hur du vårdar dina örhängen i sterling silver. 


Silverörhängen med ädelstenar / Kristallörhängen 

I vårt sortiment finner du handgjorda exklusiva ädelstensörhängen i äkta silver med vackra naturliga färgstenar. Vi skapar silverörhängen med underbara ädelstenar och råa kristaller som passar lika bra till vardags, festen eller till bröllopet. Våra vackra rå kristallörhängen glänser och skiner fint på öronen och är fina att bära som dom är eller tillsammans med våra andra kristallörhängen om du har flera hål i öronen. Ett fint exempel är att kombinera Peridot stenar tillsammans med våra fina Rosenkvarts eller Citrin örhängen och bära dom på samma öra. Då vi skapar stilrena örhängen passar dom alla stilar och kvinnor. Våra små solida örhängen passar även åt flickor och barn. Våra underbara ädelsten örhängen och rå kristallörhängen blir en utmärkt present åt din älskade mamma, dotter, flickvän eller fru. Dina örhängen sänder vi i fin organzapåse eller presentask redo att ge bort i present eller att förvara dina nya örhängen i. Här kan du ta del av vad just dina ädelstenar och kristaller har för betydelse, styrka och mening. Söker du örhängen med månadssten så har vi dom flesta månadstenarna. För dig som gillar örhängen i guld har vi ett snyggt utbud med guldförgyllda örhängen. Alla örhängen är nickelfria med kvalitetstenar.