Turkos ringar | Köp ring med Turkos

Turkos Ringar

Välkommen till C.M.H Design Jewellerys exklusiva urval av Turkosringar. Vår kollektion är noggrant utvald för att erbjuda dig ringar av högsta kvalitet i äkta silver, prydda med den fascinerande naturstenen Turkos. Varje ring är ett konstverk i sig, handgjord med precision och omsorg för att säkerställa en unik och personlig prägel.

Den distinkta blågröna färgen hos Turkos har sedan urminnes tider varit en symbol för skydd och styrka. Att bära en Turkosring från C.M.H Design är inte bara ett uttryck för god smak, utan även ett sätt att omfamna dessa kvaliteter i din vardag. Våra ringar kommer i en mängd olika stilar, från klassiska och tidlösa till moderna och trendiga designmönster, alla skapade med återvunnet sterling silver av högsta kvalitet.

Vi på C.M.H Design förstår vikten av detaljer, därför levereras varje Turkosring i en elegant smyckesask som gör det till den perfekta gåvan – antingen till dig själv eller någon du håller kär. Upplev skönheten och kraften hos Turkos genom att beställa din ring idag. Vi erbjuder snabb leverans och säker betalning, så att du kan njuta av ditt nya smycke så snart som möjligt.

Utforska vårt sortiment och finn din favorit bland handgjorda ringar som garanterat kommer att fånga blickar och berika din smyckessamling. Beställ din Turkosring från C.M.H Design nu och ta del av ett hantverk som kombinerar traditionell skicklighet med modern design.Ädelstensring Turkos

Är du född i december månad så är en ädelstensring med Turkos din månadsstensring. Här har vi samlat ihop alla våra Turkosringar, vi har både stora som små. Här finner du ringar med stor Turkossten till medelstora stenar, en så kallad statementring. En statementring, som även går under benämningen cocktailring, är större än normalstora ringar med en eller flera stora stenar. Våra Turkos ringar kommer garanterat att föra blickarna åt sig! Varje enskild Turkosring är helt unik då vi använder oss av äkta Turkoser som det bara finns en unik utav. Turkos är en ädelsten som människan dyrkat i tusentals år. Den är associerad till gudarna och kallas den himmelska stenen då man trodde den skapade en portal mellan dig och det himmelska folket. Det första Turkossmycket fann man i Kung Tut´s ikoniska begravningsmask som var utsmyckad med turkoser. Aztekerna och egyptier trodde turkosen var helig. Kungar och faraoner bar ofta vackra turkos smycken. Stenen har sedan länge varit hyllad för sina fantastiska färger. Turkosen är den enda ädelstenen som har fått en färg uppkallad efter sig. Turkosens vackra färger finns från blå, turkosa, grön till grå. Det finns Turkosstenar som har ådror, dessa ådror kan vara allt i från bruna, vita, svarta, röda till gyllene. Turkos är decembers månadssten. Alla smycken behöver en viss omsorg, tar du tar hand om din nya Turkosring så kommer den hålla sig fin längre. Smyckesvård.