Örhängen | Köp snygga örhängen online

Örhängen dam

Örhängen i äkta silver & förgylld guld

Örhänge dam - Smycka dina öron med ett par snygga örhängen i äkta silver eller förgylld guld. Vårt utbud består av handgjorda örhängen för henne både med stenar och utan stenar i snygg modern design. Vi har allt i från små stiftörhängen i silver till hängande örhängen med krokar, trendiga huggie örhängen, ear climber örhängen till klassiska creolörhängen. Samtliga örhängen är nickelfria, bekväma att bära och tillverkade i svenskt hantverk. Unna dig själv ett par snygga silverörhängen eller varför inte ett par vackra örhängen i förgyllt guld.  Vi hoppas du ska hitta ett örhänge i just din stil.Örhänge dam

Stilrena örhängen utan stenar

Handgjorda örhängen för alla stilar! Hos oss finner du örhängen i olika varianter. Vi har stilrena klassiska örhängen utan stenar i rent silver, så som stilrena creolörhängen, även kallad hoop örhängen till moderna huggie örhängen och långa suspender örhängen som går över hela öronsnibben, dom är både stilrena och super trendiga. Hos oss finner du även hoop örhängen med flera ringar i 1, ett stilrent örhänge som samtidigt drar blickarna åt sig. Dom trendiga ear climbers örhängena som ligger vågrätt mot örat är ochså ett trendigt val av örhänge. Vi har både örhängen med stift och örhängen med krokar. 

Vackra eleganta örhängen med stenar

I vår kategori örhängen finner du ett vackert och elegant utbud med ädelstens örhängen, både silverörhängen och guldförgyllda örhängen med stenar. Vi har rå sten örhängen, sjöglas örhängen samt andra sorters örhängen med stenar. Alla våra örhängen med stenar är tillverkade med vackra genuina stenar som är unika. Örhängen med färgstenar är ett vackert val och vi har många olika sten örhängen att välja på. Du är kanske ute efter små örhängen med stenar, eller halvlånga hängande sten örhängen. Våra örhängen är designade av oss med kvalitets stenar i nickelfri metall, antingen äkta sterling silver eller förgylld guld.

När du inte har på dig dina örhängen rekommenderar vi att du förvarar dom i en smyckespåse, smyckesask eller en liten lufttät påse. Detta för att motverka oxidering. Du kan enkelt putsa upp ditt örhänge med putsduk.