Köp snygga & vackra örhängen online fraktfritt

Handgjorda örhängen i både silver och guld

Stilrena örhängen i äkta silver och förgylld guld. Vi skapar örhängen för alla tillfällen! Vardagliga örhängen till festliga örhängen, örhängen med stenar, kristaller och råa stenar till örhängen utan stenar. Vi har stora örhängen till små örhängen för alla smaker och stilar. Örhängena är nickelfria och bekväma att bära vare sig dom är stora eller små. örhängen dam

Örhängen utan stenar

I vår butik finner du ett unikt utbud med handgjorda örhängen i silver och förgylld guld. Vi har örhängen utan stenar i stilren design. Du finner både stiftörhängen utan sten, creolörhängen utan stenar samt trendiga moderna suspender huggie örhängen som sträcker sig över hela öronsnibben. Vi har korta örhängen med runda ringar till långa hängande örhängen utan stenar i snygg stilren design. Våra örhängen passar att bäras solo eller ihop med varandra. Det är snyggt att ha på sig flera stiftörhängen på samma öra om man har hål i örat, eller flera creolörhängen, hoops, i olika längder. 

Örhängen med stenar och kristaller

För dig som gillar stenar har vi ett vackert utbud med sten örhängen, både guldförgyllda örhängen med stenar samt silverörhängen med stenar. Korta till långa örhängen med sten, kristallörhängen, råsten örhängen, örhängen med olika sorters stenar, bland annat citrin örhängen, turkos örhängen, örhängen med peridot sten samt många fler vackra örhängen med färgstenar och kristaller, både hängande örhängen till fasta örhängen. Vi har små stiftörhängen med stenar, huggie örhängen med sten samt örhängen med krokar. Här kan du läsa om just ditt sten örhänge, månadsstenar.

När du inte har på dig dina örhängen rekommenderar vi att du förvarar dom i en smyckespåse, smyckesask eller lufttät påse. Detta för att motverka oxidering. Du kan enkelt putsa upp ditt örhänge med putsduk. Skötselråd smycken.