Köp snygga stilrena örhängen på nätet

Exklusiva Örhängen från C.M.H Design

Välkommen till en värld av elegans och finess med C.M.H Designs exklusiva örhängessamling. Här presenterar vi stolt ett brett sortiment av handgjorda örhängen, skapade för att förhöja din stil och addera en touch av lyx till varje outfit. Våra örhängen i äkta silver och förgylld guld är noggrant utformade för att erbjuda både tidlös skönhet och hållbar kvalitet.

Äkta Silverörhängen

Utforska vårt urval av äkta silverörhängen, perfekt anpassade för den som uppskattar klassiskt hantverk och rena linjer. Varje par örhängen är unikt och levereras med en elegant smyckesask, idealisk för gåvor eller som en speciell behandling för dig själv.

Förgyllda Guldörhängen

För en extra dos av glamour, överväg våra förgyllda guldörhängen. Dessa sofistikerade smycken är det perfekta valet för högtidliga evenemang eller när du vill lysa lite extra. Med sin strålande glans blir de snabbt en favorit i din smyckeskollektion.

Alla våra örhängen är designade med omsorg och precision, för att säkerställa att du får en produkt som inte bara ser fantastisk ut, men också står emot tidens prövningar. Oavsett om det är för dagligt bruk eller speciella tillfällen, har C.M.H Design Jewellery något för varje smak.

Upptäck skönheten i handgjorda smycken och berika din personliga stil med ett par örhängen från C.M.H Design idag.

Sjöglas örhängen silver
1 095 kr 1 295 kr


Örhängen utan stenar

Våra örhängen utan stenar finns i flera olika modeller, från små korta solida örhängen till långa hängande örhängen. Vi har örhängen med både öronkrokar och med stift. Här finner du moderna huggie örhängen, klassiska creolörhängen, så kallade hoops, till tidlösa symbolörhängen utan någon sten som är snyggt till varje stil. Örhängena skapas i både modern, klassisk och stilren design som gör att alla tjejer och kvinnor oavsett ålder och stil klär i våra örhängen. Örhängena är bekväma att bära och passar utmärkt ihop med våra övriga örhängen och smycken. Ett örsmycke är en perfekt gåva att ge till henne, vi har örhängen som passar alla kvinnliga stilar.

Stiftörhängen / studs

Stiftörhängen, även kallad studs, är örhängen som har en pinne på baksidan som man sticker igenom hålet på öronsnibben. Man säkrar örhänget genom att sätta på en tillhörande plupp, eller snurrebuss som det också heter. När du köper stiftörhängen från oss får du alltid med tillhörande plupp. Stiftörhängen kan vara solida eller så finns ett hängsmycke. 

Örhängen med krokar  

Örhängen med krokar är precis vad det låter, det är en öronkrok man trär igenom hålet på öronsnibben. Öronkrokar finns i flera olika modeller, små korta krokar till långa öronkrokar. Örhängen med krok kan vara fasta eller dinglande.

Creolörhängen / Hoops

Creolörhängen är vanligtvis en solid rund ring som man trär igenom öronsnibben. Creolörhängen finns i olika modeller och behöver inte vara runda, dom kan vara i alla möjliga former och design. Örhängen creoler är klassiska örhängen. Creolörhängen benämns även hoops eller runda ringar.

Huggie örhängen

Örhängen huggie är ett trendigt modernt örhänge som på svenska betyder "krama om". Det är just vad huggie örhängen gör, huggies har en liten böj på nederkanten som kramar om öronsnibben. Huggie örhängen har ofta ett stift på baksidan för hål i örat.  


Örhängen med stenar 

För dig som gillar örhängen med stenar har vi ett sagolikt vackert utbud av sten örhängen, både guldförgyllda örhängen med stenar till silverörhängen med stenar och kristaller. Vi har örhängen med små stenar till örhängen med stora stenar med fantastiskt vackra ädelstenar och andra ljuvliga stenar. Våra vackra örhängen kommer dekorera dina öron fint! Örhängen med sten finns att köpa med olika sorters stenar, vi har bland annat äkta Turkosörhängen, Safirörhängen, Rökkvartsörhängen, Turmalinörhängen osv som kommer skimra och glänsa fint på ditt öra. Vi har också fina örhängen med Månadsstenar i ljuvliga färger och nyanser som blir en utmärkt öron dekoration. Här kan du läsa om din Månadsten.

När du inte har på dig dina örhängen rekommenderar vi att du förvarar dom i en smyckespåse, smyckesask eller lufttät påse. Detta för att motverka oxidering. Du kan enkelt putsa upp ditt örhänge med putsduk. Skötselråd smycken. Våra örhängen är nickelfria i mycket fin kvalitet.