Örhängen dam | Köp snygga öronsmycken online

Örhängen dam

Smycken för dina öron

Örhängen dam - Smycka dina öron med ett par snygga öronsmycken i silver eller förgylld guld. Vårt utbud består av handgjorda örhängen för henne både med stenar och utan stenar i snygg modern design. Vi har allt i från små stiftörhängen i silver till hängande örhängen med krokar, trendiga huggie örhängen, ear climber örhängen till klassiska creolörhängen. Samtliga örhängen är nickelfria, bekväma att bära och tillverkade i svenskt hantverk. Unna dig själv ett par snygga silverörhängen eller varför inte ett par vackra örhängen i förgyllt guld. Stilfulla smycken för dina öron att bära varje dag.Öronsmycken

Örhängen utan stenar

Handgjorda örhängen för alla stilar! Hos oss finner du örhängen i olika varianter och modeller. Vi har stilrena klassiska örhängen utan stenar i rent silver, så som stilrena örhängen creoler, även kallad hoop örhängen till moderna huggies och långa suspender örhängen som går över hela öronsnibben. Hos oss finner du även hoop örhängen med flera ringar i 1, ett stilrent örhänge som samtidigt drar blickarna åt sig. Dom trendiga ear climbers örhängena som ligger vågrätt mot örat är ochså ett trendigt val av örhänge. Vi har örhängen med stift till örhängen med krokar, små minimala örhängen till stora och långa örhängen. 

Örhängen med stenar

I vår kategori örhängen finner du ett vackert och elegant utbud med ädelstens örhängen, både silverörhängen och guldförgyllda örhängen med stenar. Vi har bland annat rå sten örhängen, sjöglas örhängen och andra vackra ädelsten örhängen. Alla våra örhängen med stenar är tillverkade med vackra genuina stenar och kristaller som är unika. Örhängen med färgstenar är ett vackert val och vi har många olika sten örhängen att välja på. Du är kanske ute efter små nätta örhängen med stenar eller halvlånga hängande sten örhängen. Våra örhängen är designade av oss med kvalitets stenar i nickelfri metall, antingen äkta sterling silver eller förgylld guld.

När du inte har på dig dina örhängen rekommenderar vi att du förvarar dom i en smyckespåse, smyckesask eller lufttät påse. Detta för att motverka oxidering. Du kan enkelt putsa upp ditt örhänge med putsduk.