Köp snygga & vackra örhängen online fraktfritt

Handgjorda örhängen i både silver och guld

Stilrena örhängen i äkta silver och förgylld guld. Vi skapar örhängen för alla tillfällen! Vardagliga örhängen till festliga örhängen, örhängen med stenar, kristaller, råa stenar till örhängen utan någon sten. Vi har stora örhängen till små örhängen för alla smaker och stilar. Samtliga örhängen är nickelfria och bekväma att bära.örhängen dam

Örhängen utan stenar

I vår butik finner du ett unikt utbud med handgjorda designade örhängen i äkta silver och förgylld guld. Vi har örhängen utan stenar i stilren design. Du finner både stiftörhängen utan stenar, creolörhängen, små huggie örhängen, trendiga moderna suspender huggies som sträcker sig över hela öronsnibben till symbolörhängen utan sten. Vi har korta örhängen till långa hängande örhängen utan stenar i snygg stil. Våra örhängen passar att bäras solo eller ihop med varandra. Det är snyggt att ha på sig flera stiftörhängen på samma öra om man har flera hål i örat, eller flera creolörhängen, hoops, i olika längder. Hos oss finner du örhängen med stift till örhängen med krokar. 


Örhängen med stenar 

För dig som gillar stenar har vi ett vackert utbud av sten örhängen, både guldförgyllda örhängen med stenar till silverörhängen med stenar. Korta till långa örhängen med sten, kristallörhängen, råsten örhängen, örhängen med olika sorters stenar, bland annat citrin örhängen, turkos örhängen, örhängen med peridot sten samt många fler vackra örhängen med färgstenar och kristaller, både hängande örhängen till fasta örhängen. Vi har små stiftörhängen med stenar, huggie örhängen med sten samt örhängen med krokar och hängande stenar. Vi har örhängen med liten sten till örhängen med stora stenar. Här kan du läsa om just ditt sten örhänge, månadsstenar.

När du inte har på dig dina örhängen rekommenderar vi att du förvarar dom i en smyckespåse, smyckesask eller lufttät påse. Detta för att motverka oxidering. Du kan enkelt putsa upp ditt örhänge med putsduk. Skötselråd smycken.