Köp snygga örhängen för dam online

Köp snygga örhängen för dam online

Upptäck vårt stora utbud av handgjorda örhängen för dam. Vi har äkta silver och förgylld guld, stilrena modeller utan stenar och glänsande örhängen med fina stenar. Våra örhängen är perfekta för alla tillfällen, från vardagliga örhängen till lyxiga festörhängen. Varje örhängen levereras i en fin smyckespåse, perfekt att ge bort som present eller att behålla själv! Köp dina örhängen för dam online och gör din stil komplett.Örhängen utan stenar

Våra örhängen utan stenar finns i flera olika modeller, från små korta solida örhängen till långa hängande örhängen. Vi har örhängen med både öronkrokar och med stift. Här finner du moderna huggie örhängen, klassiska creolörhängen, så kallade hoops, till tidlösa symbolörhängen utan någon sten. Örhängena skapas i både modern, klassisk och stilren design som gör att alla tjejer och kvinnor oavsett ålder och stil klär i våra örhängen. Örhängena är bekväma att bära och passar ihop med våra övriga örhängen och smycken. Örsmycke är en utmärkt gåva att ge till henne, vi har örhängen som passar både din mamma, äkta maka, dotter eller din flickvän. 

Stiftörhängen

Stiftörhängen är örhängen som har en pinne på baksidan som man sticker igenom hålet på öronsnibben. Man säkrar örhänget genom att sätta på en tillhörande plupp, eller snurrebuss som det också kallas. När du köper stiftörhängen från oss får du alltid med tillhörande plupp. 

Örhängen med krokar  

Örhängen med krok är precis vad det låter, det är en öronkrok man trär igenom hålet på öronsnibben. Öronkrokar finns i flera olika modeller, små korta krokar till långa krokar. Örhängen med krokar kan vara fasta eller dinglande. 

Creolörhängen / Hoops

Creolörhängen är vanligtvis en solid rund ring som man trär igenom öronsnibben. Creolörhängen finns i olika modeller och behöver inte vara runda. Örhängen creoler är klassiska örhängen. Creolörhängen benämns även hoops eller runda ringar.

Huggie örhängen

Örhängen huggie är ett trendigt modernt örhänge som på svenska betyder "krama om". Det är just vad huggie örhängen gör, huggies har en liten böj på nederkanten som kramar om öronsnibben. Huggie örhängen har ofta ett stift på baksidan för hål i örat.  

Ear cuff örhänge

Om du inte har hål i öronen så är ear cuff örhängen det perfekta valet. Ett cuff örhänge går att öppna och stänga och går att placera vart man vill längst med örat. Ett cuff örhänge är också snyggt att kombinera med andra örhängen för en mer statement look. 


Örhängen med stenar 

För dig som gillar örhängen med stenar har vi ett sagolikt vackert utbud av sten örhängen, både guldförgyllda örhängen med stenar till silverörhängen med stenar och kristaller. Vi har örhängen med liten sten till örhängen med stora stenar med underbart vackra naturstenar och kristallstenar. Våra vackra örhängen kommer dekorera dina öron fint. Våra sten örhängen finns med olika sorters stenar, vi har bland annat äkta turkos örhängen, safir örhängen till turmalin örhängen som kommer skimra och glänsa fint på dina öron. Du kanske har en favorit sten eller vill ha ett par månadssten örhängen eller letar efter örhängen med speciell stenfärg. Vi har underbart fina örhängen med månadstenar i ljuvliga färger och nyanser som blir en utmärkt öron dekoration. Här kan du läsa om månadsstenar.

När du inte har på dig dina örhängen rekommenderar vi att du förvarar dom i en smyckespåse, smyckesask eller lufttät påse. Detta för att motverka oxidering. Du kan enkelt putsa upp ditt örhänge med putsduk. Skötselråd smycken. Våra örhängen är nickelfria.