Ametist ringar | Ring med Ametist & Ametrin

Ametistring – En Värld av Lila Skönhet

Utforska den förtrollande skönheten hos Ametist ringar i vår exklusiva kollektion på C.M.H Design Jewellery. Varje ring är en hyllning till naturens underverk, handgjord med precision och passion. Vi använder endast återvunnen sterling silver för att skapa våra smycken, vilket återspeglar vårt engagemang för hållbarhet och kvalitet.

Våra Ametist ringar är inte bara smycken – de är konstverk som bär på ädelstenens rika historia och symbolik. Ametistens lila toner representerar lugn och visdom, och sägs även erbjuda skydd mot negativa energier. Oavsett om du väljer en ring för dess estetiska värde eller dess spirituella egenskaper, erbjuder vi ett sortiment som passar alla stilar och tillfällen.

Varje Ametist ring i vårt sortiment är unik, med kristaller och ädelstenar av finaste kvalitet som skänker en lyxig touch till din vardag eller dina speciella ögonblick. Låt dig förföras av vårt utbud av Ametist och Ametrin ringar och hitta den perfekta kombinationen för att komplettera din personliga stil.

Alla beställningar levereras i eleganta smyckesaskar, redo att ges bort som en gåva eller för att förvara din egen skatt. Upptäck vår kollektion idag och låt C.M.H Design Jewellery vara en del av din berättelse.Ädelstensring Ametist 

 Letar du efter en ny ädelstensring med ametist så erbjuder vi ett unikt utbud av ametist ringar skapade av C.M.H Design. Här finner du stora ametist ringar, ametist ringar med rå kristall till flerstensringar med ametister. Samtliga skapade i stilfull design med härliga lila ädelstenar och kristaller. Ametist är februaris månadssten. 

Ametrin 

Ametrin är en vacker tvåfärgad kristall som är transparent, lila och gul i färgen. Ametrin är en blandning av ametist och citrin. Ametrin sägs vara en kraftfull sten då den har egenskaper från dom båda stenarna. Är du född i februari eller november så passar en ametrinring utmärkt som månadsstensring. 

Prasiolit 

Prasiolit är en grön ametist som är transparant till ljust grön i färgen. Den ljusgröna ädelstenen symboliserar medkänsla och självförtroende. Smyckesvård.

Matcha gärna din ametistring med någon av våra andra fina ädelstensringar och/eller rå kristallringar. En ädelstensring med ametist passar utmärkt tillsammans med våra färgglada turmalin ringar, eller tillsammans med en månstensring. Att bära flera ringar på fingrarna med olika sorters ädelstenar och mixa ihop dina favorit stenar är ett utmärk sätt att skapa den ultimata personliga ringlooken. Mixa din ametistring med någon av våra vackra peridot ringar, eller med en snygg turkosring, Röd granat passar fint tillsammans med en lila ametistring. Vi har även vackra safir ringar och skimrande fina labradorit ringar som också är fina att kombinera med din lila ametist ring. Förutom ädelstensringar har vi sjöglas ringar som är snygga att matcha med. En eller flera stapelbara ringar utan stenar är också fint att bära tillsammans med din nya ametistring. Silverringar