Stela silverarmband | Köp stelt armband i silver

Stelt armband i äkta silver

Stilrena stela silverarmband i äkta silver som aldrig går ur tiden. Vi designar klassiska, eleganta och stilrena armringar och cuff armband som passar att bäras varje dag vid alla tillfällen. Ett stelt armband är lika snyggt att bära solo eller tillsammans med flera stela armband och armringar. Alla våra armband är tillverkade i återvunnet sterling silver. 


Klassiska sterling silver armband du aldrig behöver ta av dig. Ditt silverarmband håller sig ljust och fint på dina armar så länge du har det på dig, du kan duscha, sporta och sova med armbandet på. Silver som ligger framme under längre tid utan att användas börjar så småningom oxidera. Därför rekommenderar vi att du förvarar ditt armband i en försluten påse för att undvika att det mörknar. Silver går lätt att putsa upp med putsduk avsedd för silver. Här kan du läsa hur du vårdar ditt armband


Cuff armband

 En öppen armring som går att göra både lite större och lite mindre i storleken genom att varsamt öppna upp en aning eller försiktigt klämma ihop till perfekt storlek. Cuff armband är justerbart och passar dom flesta handleder. Vi har två olika storlekar på våra cuff armband, small till large. Ett cuff armband sitter tajt på handleden till skillnad mot bangle armband som är rörligt. Cuff armband är ett tidlöst smycke som aldrig går ur tiden. I vårt utbud finner du cuff armband med stenar, stilrena och klassiska cuff armband utan sten, tjocka cuff armband till släta och mönstrade armband i modell cuff.


Armring / Bangle armband

Likt cuff armband är bangle armband enkelt att matcha. Ett lättburet armband i tidlös design. Armring, på engelska kallad bangle armband är ett populärt och elegant smycke som burits i tusentals år. Det solida runda bangle armbandet är den mest vanliga sorten av bangle armband. Den runda formen på armbandet gör att armringen måste vara större än handleden för att den ska kunna träs över handen. Storleksguide.

Bangle armband är perfekta att bära ihop och man kan i stort sett ha hur många armringar som helst på armen. För en mer minimalistisk stil räcker det med ett bangle armband. I vår butik finner du flerpack med bangle armband, smala armringar till armringar med stenar. Alla våra silverarmband är tillverkade i äkta sterling silver. Matcha gärna ditt silverarmband med våra övriga armband.