Ringar med ädelstenar | Köp ring med ädelsten

Ringar med Ädelstenar - En Värld av Skönhet och Elegans

Välkommen till C.M.H Design Jewellery, där vi förstår att en ring är mer än bara ett smycke - det är ett personligt uttryck och en symbol för kärlek, engagemang och stil. Vårt sortiment av ringar med ädelstenar är noga utvalt för att ge dig möjligheten att hitta den perfekta ringen som speglar din unika personlighet.

Våra silverringar pryds av handplockade ädelstenar i en mängd olika färger och former, noggrant infattade för att framhäva deras naturliga skönhet. Varje sten har sin egen historia och karaktär, vilket gör varje ring unik. Från djupblåa safirer till glittrande kristaller, varje valda sten representerar C.M.H Design Jewellerys engagemang för kvalitet och hantverk.

Alla våra ringar är skapade med omsorg och precision. Vi använder endast återvunnet sterling silver, vilket inte bara garanterar en högkvalitativ finish utan också bidrar till en mer hållbar juveleringsindustri. När du väljer en ring från oss kan du vara säker på att du bär ett smycke som inte bara är vackert utan också ansvarsfullt framställt.

Låt dig inspireras av vårt breda urval och finn den ring som inte bara kompletterar din stil utan också berikar dina speciella tillfällen. Oavsett om det gäller en födelsedag, ett jubileum eller en spontan gest av uppskattning, kommer våra ringar med ädelstenar att lämna ett bestående intryck.

Ring med turkos
2 095 kr
Rå Ametrin ring silver
1 495 kr 1 795 kr
Tanzanit ring silver
1 200 kr 1 395 kr
Silverring Rå Ametist
895 kr 1 295 kr
Turkosa Turmalin ring silver
1 095 kr 1 295 kr
Pyrit ring 925 silver
799 kr 1 195 kr
Silverring med Turmalin stenar
1 095 kr 1 200 kr
Månsten ring silver
900 kr 1 350 kr
Stor Labradorit ring silver
1 495 kr 1 795 kr

Ringar med ädelstenar silver

Ädelstensringar 

Våra ädelstensringar är skapade och designade av C.M.H Design Jewellery från grunden. Vi skapar stilrena ädelstensringar som passar lika bra att bära till vardags som till bröllopet. Vi skapar ringar med små ädelstenar till ringar med stora och medelstora stenar. Flerstensringar, cocktailringar till rå ädelstensring och Kristallringar. Vi designar och skapar ringar med dom allra flesta sorters ädelstenarna för att kunna erbjuda dig som kund ett brett utbud. Här finner du bland annat ringar med grön ädelsten, Peridot. Ringar med blå och turkosa stenar, Turkos. Vita ädelstensringar med skimrande Månstenar, Citrin ringar, till underbara lila Ametist ringar och många fler! I vår butik finner du också vackra Turmalin ringar i härliga pasteller. Akvamarin ringar, fina Granat ringar, Rosenkvarts ringar, safirringar till skimrande Labradorit ringar. Våra handgjorda ringar håller en hög kvalitet, vi använder oss av äkta naturliga ädelstenar (om inget annat uppges) som köps in från olika platser i världen. Stenarna är unika och ofta har vi bara ett enda unikt exemplar av en ring, just för att stenen är unik i sitt slag. Samma sak för våra råa ädelstens och kristallringar, där varje enskild sten/kristall är unik i sin form. Våra ädelstensringar är snygga att matcha med varandra. Mixa och matcha olika sorters ädelstensringar med varandra, du kanske har två favorit stenar, eller vill matcha med din månadssten. En ring med ädelsten passar också utmärkt att bäras tillsammans med ett par ringar utan stenar, för att rama in och sätta fokus på stenen. kombinera gärna din ring med någon av våra fina Sjöglasringar med glas från havet. Samtliga ringar är skapade för hand från återvunnet sterling silver. Vårda din nya ring så håller den sig extra fin och glansig. Smyckesvård. Här kan du se alla våra handgjorda silverringar.